Karısı için kayıp ihbarında bulunmuştu, gerçeği ekipler ortaya çıkardı...

Konya'da yaklaşık 4 aydır kayıp olan bir kadını öldürdüğü tespit edilen koca gözaltına alındı. Kocanın karısı için kayıp ihbarında bulunduğu öğrenildi...
Ankara Masası
|
28 Ekim 2023, Cumartesi - 12:22
Karısı için kayıp ihbarında bulunmuştu, gerçeği ekipler ortaya çıkardı...

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 6 Temmuz'da kayıp ihbarı yapılan Bedriye K'yi (36) bulmak için çalışma başlattı. Bedriye K'nin kocası Tayfur K. (36) tarafından kayıp ihbarında bulunulduğu öğrenildi.

Ekipler, bir süre yürüttükleri arama çalışmalarında 3 çocuk annesi kadınla ilgili bir iz bulamadılar. Bunun üzerine çiftin yakınları, Bedriye K'nin bulunması için bir televizyon programına katılarak yardım istedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, program sırasında çelişkili ifadeler verdiği tespit edilen Tayfur K'yi İstanbul'dan Akşehir'e dönüşünde otobüste gözaltına aldı.

Emniyete götürülen şüpheli, eşini öldürdüğünü itiraf etti. Şüphelinin ifadesine göre, Akşehir'deki kiraz tarlalarında mevsimlik işçi olarak çalışan eşinin kendisini aldattığını düşündü. Olay akşamı eve geldiklerinde tartıştılar, ve eşini boğarak öldürdü. Cesedi otomobiliyle Akşehir-Isparta kara yolundaki dağlık araziye attı.

Tayfur K, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra cesedin atıldığı dağlık alana gitmek üzere polis ekipleri tarafından götürüldü.

http://ankaramasasi.com/haber/2107220/karisi-icin-kayip-ihbarinda-bulunmustu-gercegi-ekipler-ortaya-cikardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.