ABD'deki silahlı saldırılarda ölü sayısı artıyor

ABD'de Cadılar Bayramı kutlamaları sırasında, Texas ve Louisiana eyaletlerinde meydana gelen silahlı saldırılarda 3 kişi hayatını kaybetti ve 9 kişi yaralandı. Ülke genelinde Cadılar Bayramı kutlamaları sırasındaki silahlı saldırıların toplam ölü sayısı 6'ya, yaralı sayısı ise 50'ye yükseldi.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
30 Ekim 2023 08:55
GÜNCELLEME
30 Ekim 2023 05:35
ABD'deki silahlı saldırılarda ölü sayısı artıyor
HM
Haber Merkezi Editör

Louisiana eyaletindeki Lake Charles kentinde polis, yerel saatle gece yarısından önce alınan silahlı saldırı ihbarı hakkında bilgi verdi.

Evde düzenlenen bir parti sırasında çıkan kavga sonucu silahların kullanılmasıyla 6 kişi yaralandı. Polis, saldırganın kimliği hakkında henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Texas eyaletinin Texarkana kentinde gerçekleşen başka bir silahlı saldırıda ise 3 kişi hayatını kaybetti ve 3 kişi yaralandı. Böylece, ABD genelinde Cadılar Bayramı kutlamaları sırasındaki silahlı saldırılarda ölü sayısı 6'ya, yaralı sayısı ise 50'ye yükseldi.

Daha önce Indiana eyaletinin Indianapolis, Florida eyaletinin Tampa ve Illinois eyaletinin Chicago kentlerinde de Cadılar Bayramı kutlamalarında silahlı saldırılar meydana gelmiş ve bu olaylarda 3 kişi ölmüş, 41 kişi yaralanmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa