Ordu'da KYK yurdunda asansör halatları koptu

Önce Aydın, sonra Çorum, şimdide Ordu. KYK Yurtlarındaki asansör çilesi bitmiyor. Ordu'da kız öğrenci yurdunda asansöre binen 4 öğrenci faciadan döndü. 5. kattan asansöre binen öğrenciler 4. katta asansörün kendiliğinden durması sonucu öğrenciler panikle dışarı çıktı. Sonrasında ise asansör 4. kattan zemine çakıldı.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
31 Ekim 2023 09:17
GÜNCELLEME
31 Ekim 2023 10:29
Ordu'da KYK yurdunda asansör halatları koptu
HM
Haber Merkezi Editör

Aydın'da KYK yurdunda asansörün 7. kattan yere zemin kata çakılmasıyla hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Zeren Ertaş'ın ardından yine bir asansör arızalanması olayı meydana geldi. 


Olay, Ordu'nun Efkan Mahallesinde ki Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı kız ve erkek öğrencilerin kaldığı yurtta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, kız öğrenciler 5. kattan aşağı inmek için asansöre bindi. Hareket eden asansör 4. katta kendiliğinden durdu. Panik olan öğrenciler arkadaşları yardımıyla dışarı çıkarıldı. Asansörün bir süre sonra halatları koptu ve  4. kattan yere çakıldı.

Öğrencilerin ihbarı üzerine yurda 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerce asansörde kalan 4 öğrenciyi tedbir amacıyla çevre illerdeki hastaneye götürülüp tedavi altına alındı.

Fatsa Kaymakamı Avni Kula, yurda gelerek olaya ilişkin bilgi aldı.

Dün de Çorum'da KYK da asansör arızalanmıştı

Çorum'da bir KYK Kız öğrenci yurdunda 6 öğrenci asansörde mahsur kaldı. Öğrenciler yurt görevlileri tarafından kurtarıldı. Yurtta kalan öğrenciler yaşananları protesto etti. 

Etiketler Zeren Ertaş
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa