"Ben bugün biriyle tanıştım Fatih!" Kızılcık Şerbeti'nden heyecan dolu ikinci tanıtım

Show TV'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 37. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Tanıtımda Doğa'nın Fatih'e söylediği sözler dikkat çekti ve heyecan uyandırdı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
31 Ekim 2023 13:18
GÜNCELLEME
31 Ekim 2023 13:24
''Ben bugün biriyle tanıştım Fatih!'' Kızılcık Şerbeti'nden heyecan dolu ikinci tanıtım
Ecem Çetin Editör

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve cuma akşamları ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti, cuma akşamı 37. bölümüyle ekrana gelecek. 

Sevilen dizinin 37. bölümünden yeni bir tanıtım daha yayınlandı. 

Nursema’nın annesine “Artık hayatımıza karışma!” diyerek sitem ettiği tanıtımda Umut ve Nursema’nın evliliğinde sorunlar yaşanmaya devam ediyor. Kıvılcım’ın Ömer’e olan üzgün bakışları ilişkilerinde neler olacağına dair merak uyandırırken, Fatih’in Doğa’ya hazırladığı romantik sürpriz dikkat çekiyor. Doğa’ya yeniden evlenme teklif eden Fatih aldığı yanıtla hayatının şokunu yaşıyor. Doğa başka birisiyle tanıştığını söylerken, tanıtıma damga vuran bu anlardan sonra neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.   

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.    

Oyuncu kadrosu; Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa