O kadının çocuğu senden mi? Yalı Çapkını bu akşam Star TV'de!

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni Yalı Çapkını bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yaşanacaklar izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
03 Kasım 2023 15:16
GÜNCELLEME
09 Kasım 2023 16:27
O kadının çocuğu senden mi? Yalı Çapkını bu akşam Star TV'de!
Ecem Çetin Editör

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ve cuma akşamları ilgiyle izlenen  Yalı Çapkını dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?  

Sultan’ın anlattıkları üzerine Ferit’le yüzleşen Seyran allak bullak olur. Ferit ise Seyran’a tüm gerçekleri anlatır. Suna ve Kaya’yı öpüşürken yakalayan Kazım küplere biner ve acısını ikisinden de çıkarır. Olayları eve döndüklerinde öğrenen Seyran ve Ferit, Suna ile Kaya arasında işlerin bu kadar hızlı ilerlemesine anlam veremezler. Kaya ise Suna ile evlenmek istediğini söyler. Seyran, İfakat’i suçlarken, Ferit Suna’ya kızar. Abidin’e gerçekleri kendisi anlatmak isteyen Ferit onu da alıp dışarı çıkar ve gece ummadığı eski bir tanıdıkla karşılaşır. Pelin ve Zerrin ise Şehmuz’un evine giderler ve planlarının ilk adımını uygulamaya koyarlar. Öte yandan Nükhet, Sultan’la geriden çevirdiği işleri ilerletip, İfakat’i git gide köşeye sıkıştırırken, hesaba katmadığı bir detay vardır.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi  Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor.    

Dizinin oyuncu kadrosunda, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Binnur Kaya, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak,  Diren Polatoğulları  gibi isimler yer alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa