Asiye ve Sarp hesaplaşması herkesi korkutacak! Kardeşlerim bu akşam ATV'de

ATV'nin reyting rekortmeni Kardeşlerim yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Yaşanacaklar izleyicisini ekrana kilitleyecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
04 Kasım 2023 10:14
GÜNCELLEME
04 Kasım 2023 10:27
Asiye ve Sarp hesaplaşması herkesi korkutacak! Kardeşlerim bu akşam ATV'de
Ecem Çetin Editör

Cumartesi akşamları ilgiyle izlenen ATV'nin sevilen dizisi  Kardeşlerim dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?      

Şengül’ün alkolün etkisiyle itiraf ettiği gerçekler, Ömer ile Suzan’da büyük bir şok etkisi yaratırken, Berk ve Elif cephesinde ise şaşırtıcı gelişmelere neden olur. Şengül, yaşananlardan sonra, kendini Orhan’a affettirmenin yollarını arar. Tolga ile Elif, hiç beklenmedik bir durumun içine çekilirken, Mahir hayatıyla ilgili yeni bir karar alır. Akif, Süreyya ve Yaman cephesinde önemli gelişmeler, gelgitler yaşanmaya devam ederken, Sarp’la ilgili birtakım gerçekleri öğrenen Asiye’nin onunla hesaplaşması, tüm Ataman Koleji’ne korku dolu anlar yaşatır. 

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün yaptığı diziyi  Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Kardeşlerim'in yönetmen koltuğunda ise Serkan Birinci oturuyor. 

Oyuncu kadrosu; Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç (Şevval) ve Emre Karayel (Yaman) ve Ayşe Kökçü (Fatma).

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa