"Sen beni affet, ben de seni"... Kızılcık Şerbeti'nin 38. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Dün akşam 37. bölümüyle ekrana gelen ve geceye damgasını vuran Kızılcık Şerbeti'nin 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda yer alan sahneler büyük merak uyandırdı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
04 Kasım 2023 14:11
GÜNCELLEME
04 Kasım 2023 14:24
''Sen beni affet, ben de seni''... Kızılcık Şerbeti'nin 38. Bölüm fragmanı yayınlandı!
Ecem Çetin Editör

Show TV'de cuma akşamları seyircisini ekrana kilitleyen ve en çok konuşulanlara adını yazdıran Kızılcık Şerbeti dizisi dün akşam 37. bölümüyle ekrana geldi. 

Sevilen dizi seyircisini ekran başına kilitledi. Dizi, AB grubunda 9.79 izlenme oranı 26.05 izlenme payı, ABC1 20+’da 9.23 izlenme oranı 22.27 izlenme payı alarak ilk 100 program arasında birinci oldu. Kızılcık Şerbeti Total grubunda ise 7.14 izlenme oranı ve 18.44 izlenme payı alarak büyük beğeni topladı.

Final sahnesiyle geceye damgasını vuran Kızılcık Şerbeti'nin Kızılcık Şerbeti'nin 38. bölümden ilk tanıtım yayınlandı. 

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında; Gözü yaşlı Kıvılcım, Ömer’e hayal kırıklığını dile getirirken, Alev ve Rüzgar evlenmeye karar veriyor. Alev ve Rüzgar’ın nişan kurdelesini Abdullah’ın kestiği tanıtımda; Fatih’in Doğa’ya yeniden evlenme teklifinde bulunması büyük merak uyandırıyor.

Dün akşam neler yaşandı?

Kızılcık Şerbeti’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde; Umut’un kız arkadaşının evlerinde yatılı misafir olarak kalmasına Pembe tepki gösterdi. Pembe’yle tartışan, ardından Umut’la da gerilen Nursema’nın, Ertuğrul’un akşam yemeği davetinde çalışmaya başladığının ortaya çıkması gerilimin dozunu daha da yükseltti. Nilay’ın Mustafa’ya kendisini affettirmek için aşkını dile getirdiği billboard hazırlatması dizide renkli anlara sahne oldu. Bölümde hastalığının ilerlediğini doktorundan öğrenen Ömer’in, sayılı günlerinin kaldığını düşünerek Kıvılcım’a ayrılmak istediğini söylemesi izleyenleri adeta şoke etti. Fatih’e karşı daha ılımlı davranmaya başlayan Doğa’nın aslında bir planı olduğu ortaya çıktı. Doğa’ya evlenme teklifinde bulunan Fatih, Doğa’dan duyduklarıyla adeta çılgına döndü. Doğa’nın, Fatih’in ona yaşattıklarının aynısını Fatih’e yaşatarak intikam almak istemesi bölümün final sahnesine damga vurdu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa