Hull City AFC nerenin takımı?

Turuncu-Siyah renkleri ile bilinen Championship liginde performans sergileyen Hull City AFC nerenin takımı? Oyuncuları ve teknik direktörü kimdir?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
04 Kasım 2023 16:31
GÜNCELLEME
04 Kasım 2023 16:38
Hull City AFC nerenin takımı?
SM
Suat Mutlu Editör

Hull City AFC (Association Football Club), İngiltere'nin Kingston upon Hull şehrinde bulunan bir futbol kulübüdür. Kulüp, 1904 yılında kurulmuş olup İngiltere'nin futbol lig sisteminde yer almaktadır. Hull City, ev maçlarını KCOM Stadyumu'nda oynamaktadır.

Hull City'nin renkleri siyah ve turuncudur, ve takma adı "The Tigers" (Kaplanlar) olarak bilinir. Kulüp, genellikle EFL Championship (English Football League Championship) veya alt liglerde mücadele etmektedir, ancak tarihlerinde İngiliz futbolunun en üst seviyesi olan Premier League'de de oynamışlardır.

Kulüp tarihi boyunca çeşitli başarılar elde etmiştir. 2013-2014 sezonunda Hull City, Premier League'de mücadele etmiş ve FA Cup'ta finale yükselmiştir. Kulüp, 2008-2009 sezonunda da Premier League'e yükselmiş, bu tarihi bir başarıdır. Ancak, Premier League'de uzun süre kalmayı başaramamışlar ve daha sonra alt liglere düşmüşlerdir.

Oyuncuları ve teknik direktörü

Oyuncuları 

  1. Matt Ingram
  2. Lewie Coyle
  3. Callum Elder
  4. Jacob Greaves
  5. Alfie Jones
  6. Tobias Figueiredo
  7. Ozan Tufan
  8. Greg Docherty
  9. Allahyar Seyyadmeneş
  10. Salah-Eddine Oulad M'Hand
  11. Doğukan Sinik

Teknik direktör

  • Liam Rosenior
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa