Dilan Polat: 'Oğlum sana kim bakacak'

1 Kasımda, kara para aklama ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma gibi suçlardan gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Dilan Polat için karar çıktı. Polat ve eşi Engin Polat dahil 12 kişiye tutuklama kararı verildi. Polat, karar sonrası adliyede, "Oğlum sana kim bakacak?" diye bağırdı.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
05 Kasım 2023 10:06
GÜNCELLEME
05 Kasım 2023 10:31
Dilan Polat: 'Oğlum sana kim bakacak'
HM
Haber Merkezi Editör

Son zamanlar gündemde en çok yer kaplayan sosyal medya fenomeni Dilan Polat.

Sosyal medya hesabından sevenlerine yaşadığı gösterişli hayatını paylaşan Dilan Polat'ın servetinin nereden geldiği tartışma konusu oldu. 

Emniyet güçleri düğmeye bastı

İstanbul merkezli 6 ilde gerçekleşen operasyon sonrası gözaltına alınan ve tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen Dilan Polat ve ailesi  Vergi Usul Kanunu'na muhalefet", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Kanunu'na muhalefet" suçlarından hakim karşısına çıktı.

Tutuklandılar

1 Kasım'da gözaltına alınan ve ifadelerini tamamlayan Polat ailesi, için Hakimlik, Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu dahil 12 kişinin kişinin tutuklanmasına karar verdi.

"Oğlum sana kim bakacak"

Dilan Polat'ın duruşma esnasında bayıldığı bilgisine ulaşıldı. Hakimin verdiği tutuklama kararı sonrası ise şüpheli Dilan Polat', "Oğlum sana kim bakacak?" diye bağırdı. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa