SE Palmeiras nerenin takımı?

Yeşil-Beyaz renkleri ile Série A liginde performanslar sergileyen SE Palmeiras nerenin takımı? Oyuncuları ve teknik direktörü kimdir?

SM
Suat Mutlu Editör
YAYINLAMA
05 Kasım 2023 17:23
GÜNCELLEME
05 Kasım 2023 17:31
SE Palmeiras nerenin takımı?
SM
Suat Mutlu Editör

Yeşil-SE Palmeiras, Brezilya'nın São Paulo eyaletinin São Paulo şehrinde yer alan bir futbol kulübüdür. Tam adı "Sociedade Esportiva Palmeiras" olan kulüp, 26 Ağustos 1914 tarihinde kurulmuştur. Palmeiras, Brezilya'nın en köklü ve başarılı futbol kulüplerinden biridir.

Palmeiras, "Verdão" lakabıyla anılmaktadır. Renkleri yeşil ve beyazdır, ve maçlarını Allianz Parque adlı stadyumda oynamaktadır. Kulüp, Brezilya'nın en üst seviye futbol ligi olan Campeonato Brasileiro Série A'da mücadele etmektedir.

Tarih boyunca Palmeiras, birçok ulusal ve uluslararası başarı elde etmiştir. Campeonato Brasileiro Série A'da birçok kez şampiyon olmuş ve Copa Libertadores gibi uluslararası turnuvalarda da başarılı olmuştur. Ayrıca, kulüp, São Paulo'nun en büyük futbol derbisinde São Paulo FC ile büyük rekabet içindedir. SE Palmeiras, tarihi ve futbol başarılarıyla tanınan bir kulüp olup, Brezilya futbolunun önemli bir parçasıdır.

Oyuncuları ve teknik direktörü

Oyuncuları

  1. Vinícius
  2. Marcos Rocha
  3. Benjamín Kuscevic
  4. Jorge
  5. Dudu
  6. Zé Rafael
  7. Rony
  8. Wesley
  9. Mayke
  10. Luan
  11. Gustavo Gómez

Teknik direktör

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa