Tüyler ürperten olay! Muhtarın katili ailesi çıktı!

Şanlıurfa'da Behçet Bayram'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında muhtarın, babası ve üvey kardeşleri tekrar gözaltına alındı. Şüpheliler çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Ankara Masası
|
06 Kasım 2023, Pazartesi - 12:19
Tüyler ürperten olay! Muhtarın katili ailesi çıktı!

Olay, 27 Martta Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde meydana geldi.

Kıbalı Mahallesi Muhtarı 45 yaşındaki Behçet Şenbayram gece saatlerinde evinin bulunduğu apartmana girerken sırtından tabanca ile vuruldu. 

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Şenbayram'ı ambulans hastaneye kaldırdı. Vurulan adam tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Olayın ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde muhtarın babası Hidayet Şenbayram ve Üvey kardeşi Necmettin Şenbayram gözaltına alınarak tutuklandı. 

Tahliye edildiler

Bir süre cezaevinde kalan ikili, avukatlarının itirazı üzerine tahliye edildi. İncelemelere ara vermeyen ekipler, olayın arazi anlaşmazlığı sebebinden kaynaklandığını belirledi.

Polis ekipleri, soruşturma kapsamında olaya karıştığı anlaşılan Ahmet Al ve Hasan Nadir Çamlıbel isimli şüphelileri Adana'da gözaltına aldı.

Tekrar tutuklandılar

Şüpheliler verdiği ifadede cinayetin azmettiricisi olarak muhtarın babası Hidayet Şenbayram'ı ile üvey kardeşleri Necmettin ve Neval olduğunu ifade etti.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler,  Hidayet Şenbayram ile oğlu ve kızı da gözaltına alındı. Şüpheliler sevk edildiği çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2108677/tuyler-urperten-olay-muhtarin-katili-ailesi-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.