Keçiören'e bir aday daha! Çoktan adaylığını duyurdu

AK Parti'de belediye başkanlığı aday süreci başvurularının başlamasının ardından İlçe başkanlarından istifalar geliyor. Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan'da bu listeye dahil oldu. İlçe Başkanı Çoktan, Keçiören Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını açıkladı.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
09 Kasım 2023 15:23
GÜNCELLEME
09 Kasım 2023 16:22
Keçiören'e bir aday daha! Çoktan adaylığını duyurdu
HM
Haber Merkezi Editör

Yerel seçimler yaklaşıyor...

AK Parti'de Belediye Başkanlığına aday adaylık süreci başladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, belediye başkanlığı için adaylık başvurularının başladığını açıkladı.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Keçiören Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Altınok'tan tebrik

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve aday adayı olan  Zafer Çoktan'a görev süresi boyunca çalışmaları sebebiyle teşekkür etti.

Turgut Altınok, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Görev süremizce tam bir uyum içinde, hizmet odaklı çalışarak görev yaptığımız İlçe Başkanımız Sn. Zafer Çoktan’a teşekkür ediyor, çıktığı yolda başarılar diliyorum."

AK Parti İl başkanı Özcan'dan tebrik

AK Parti İl Başkanı Hakan Can Özcan'da, Zafer Çoktan'a tebriklerini iletti. Özcan, tebrik mesajında şu ifadeleri kullandı: "Yaklaşan yerel seçimler münasebetiyle Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci için görevinden istifa eden Keçiören İlçe Başkanımız Zafer Çoktan ve yönetimine bu zamana kadar ki özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkür ediyorum."

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.