Yüzünü tekmeleyerek bayılttığı teyzesini yaktı

Avrupa Romanya'daki bu vahşeti konuşuyor. Bir adam, 54 yaşındaki teyzesini önce feci şekilde darp ederek bayılttı, ardından ateşe vererek öldürdü.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
09 Kasım 2023 22:14
GÜNCELLEME
09 Kasım 2023 22:24
Yüzünü tekmeleyerek bayılttığı teyzesini yaktı
MP
Mevlüt Peker Editör

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yaşanan dehşet verici bir olayda, bir adam iş bulma konusunda tartıştığı teyzesini önce dövdü, sonra üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Güvenlik kameralarına yansıyan bu vahşi saldırı sonucu yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Güvenlik kameralarına yansıyan korkunç anlar

Liliana Popa isimli kadın, 6 Kasım Pazartesi sabahı evinin kapısında öz yeğeni tarafından acımasızca saldırıya uğradı. Apartmanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, tartışmanın kapı önünde başladığı ve şiddetle sonuçlandığı görüldü.

Miras kavgası değil, iş bulma anlaşmazlığı

Başlangıçta miras yüzünden çıktığı düşünülen anlaşmazlığın aslında iş bulma konusunda olduğu ortaya çıktı. Liliana Popa'nın kuzeni, Popa'nın yeğeninden herhangi bir tehlike hissetmediği için polise şikayette bulunmadığını açıkladı.

Dehşet verici saldırının detayları

Pazartesi sabahı teyzesinin evine gelen saldırgan, başarısız bir benzin dökme girişiminden sonra apartmana girerek kaçmaya çalışan Popa'yı köşeye sıkıştırdı. Popa, yeğeninin sert bir tekmeyle bayılttığı anlarda yere yığıldı. Ardından saldırgan, Popa'nın yerde yatan bedenini ateşe verdi. Olay yerine gelen acil servisler, yaşlı kadını kurtaramadı.

Soruşturma ve katilin durumu

Bu trajik olay, dünya basınında geniş yankı buldu. Cinayetin soruşturması, Bükreş Mahkemesi'ne bağlı savcılık ve Cinayet Dairesi tarafından yürütülüyor. Polis tarafından yakalanan katil yeğenin alacağı ceza henüz belirsizliğini koruyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa