Seren Serengil Kimdir?

Magazin dünyasının tanınır isimlerinden Seren Serengil, Oyuncu Öztürk Serengil'in kızıdır. Hem şarkıcı, hem oyuncu, hem de sunuculuk yapan Seren Serengil, güzelliği ve başarısı ile dikkat çeken isimlerden. Peki, Seren Serengil Kimdir, hayatına dair detaylı bir yolculuk yapalım.

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
11 Kasım 2023 18:00
GÜNCELLEME
12 Kasım 2023 05:56
Seren Serengil Kimdir?
Büşra Ünal Editör

Magazin programlarının sunucusu olarak son dönemlerde adından söz ettiren Seren Serengil, sürekli göz önünde.

Bu yüzden de hayatı hep merak edilmiştir. 

İşte Seren Serengil'in biyografisi...

Seren Serengil Kimdir?

Seren Serengil, 6 Nisan 1976 tarihinde İstanbul Amerikan Hastanesinde dünyaya geldi. Ünlü sinema sanatçısı Öztürk Serengil ve Nevin Teoman'ın kızıdır. Ebeveynleri 4 yaşındayken ayrıldı, ve çocukluğu Nişantaşı'nda annesiyle geçti. Annesi, Seren'i bale ve klasik piyano gibi sanatsal faaliyetlere yönlendirdi.

İstanbul'daki Yıldız Koleji'ni bitirdikten sonra, Londra ve İsviçre'de işletme okudu. Annesi İtalyan, babası Türk olan Seren, küçük yaşlardan itibaren İtalyan kültürüyle de büyümüştür. 16 yaşında sahne kariyerine başlayan Seren, Türkiye'nin en genç assolisti olarak sahnelerde yer aldı.

1990 yılında Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaştığı 'Başka Olur Ağaların Düğünü' adlı TRT dizisi ile Türkiye'de tanındı. Daha sonra Emrah ile sahnede ve dizilerde birlikte çalışarak büyük beğeni topladı.

Seren Serengil'in müzik kariyeri, 'Bana Her şey Seni Hatırlatıyor' adlı şarkısıyla zirveye ulaştı.

 Ayrıca, televizyondaki evlilik programlarından biri olan 'Seren Serengil İle Evlenir Misin?' programını sunarak dikkat çekti.

Özel hayatında ise üç evlilik yapmıştır. İlk evliliğini 2000 yılında Ozan Kaçmaz ile yaptı, ikinci evliliğini şarkıcı Cengiz İmren ile 2002'de gerçekleştirdi ve üçüncü evliliğini Roma Konsolosluğu'nda Musa Aytun ile 2006'da yaptı. Bu evliliklerden sonra işadamı Oğuz Aşıcı ile ilişkisi oldu.

Seren Serengil, aynı zamanda 'Nefret' adlı kitabı ile de dikkat çekti. Kitapta, Barselona'da uyuşturucuyla ilgili yaşadığı bir olaya ve sonrasında hapis cezasına çarptırılmasına dair detayları paylaştı.

Serengil en son Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programını sundu. 

Serengil sosyal medyayı çok aktif kullanıyor. Şimdilerde ise kendi Youtube kanalında ünlü isimlerle röportajlar gerçekleştiriyor.

Seren Serengil Gençliği

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa