Demet Şener Kimdir, Sevgilisi Kim?

Podyumların bir dönem aranan ismi, Demet Şener hala çok güzel... Sık sık özel hayatıyla gündeme gelen Demet Şener, aslında son derece sade bir hayat yaşıyor. Sosyal Medya hesabından Sevgili Tolga Arman'la paylaşımlar yapan güzel oyuncu, herkesin imrenerek baktığı çiftlerden... Peki, Demet Şener kimdir? Demet Şener nereli ve kaç yaşında? İşte Demet Şener hakkında merak edilenler...

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
11 Kasım 2023 00:45
GÜNCELLEME
12 Kasım 2023 06:15
Demet Şener Kimdir, Sevgilisi Kim?
Büşra Ünal Editör

Bir zamanlar podyumların aranan mankeni Demet Şener, tescilli güzellerimizden. Ünlü mankenin yıllara meydan okuyan bir güzelliği var. 

Peki, Demet Şener kimdir? Demet Şener nereli ve kaç yaşında? İşte Demet Şener hakkında merak edilenler...

Demet Şener Kimdir?

Demet Şener, 11 Nisan 1977, İstanbul doğumludur. Naime Şener, ve Fikret Şener kızıdır.

Nişantaşı Kız Lisesi'nden mezun olduktan sonra 1994 yılında mankenlik kariyerine başladı. 1995 yılında bir güzellik yarışmasını kazanarak adını duyurdu ve televizyon programları ile dizi projelerinde yer aldı.

Mankenlik kariyerinin yanı sıra televizyon dünyasına da adım atan Şener, 'Vip Suare' ve 'Şans Direksiyonu' gibi programlarda yer aldı. Ayrıca, 'Bir Demet Tiyatro' ve 'Böyle mi Olacaktı' adlı dizilerde rol aldı.

1999 yılında sinema dünyasına 'Kahpe Bizans' filmi ile adım atan Demet Şener, Gani Müjde'nin yönettiği bu filmde önemli bir rol oynadı. Aynı yıl Mustafa Altıoklar'ın yazıp yönettiği 'Asansör' filminde de başarılı bir performans sergiledi. 'Hemşo' (2000) ve 'Reyting Hamdi' (2002) gibi filmlerde de yer aldı.

Demet Şener Evlilikleri

İbrahim Kutluay ile 15 Temmuz 2005 tarihinde evlendi. Ancak, 11 yıllık evliliklerini sonlandırarak ayrıldılar. Demet Şener'in bu evlilikten İrem  adında bir kızı ve Ömer adında bir oğlu bulunmaktadır.

İkinci evliliğini 2019 yılında Cenk Küpeli ile yapmış, 2021 yılında bu evlilikte sonlanmıştır.

Demet Şener şimdilerde Tolga Arman ile birlikte.

Demet Şener'in Sevgilisi Tolga Arman Kimdir?

Tolga Arman, 27 Eylül tarihinde doğmuştur ve Terazi burcudur. Lojistik sektörüyle ilgilenmektedir. Evlenip boşanmış olan Arman'ın bir kızı bulunmaktadır. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa