Nevra Bilem Kimdir? Sık sık Deste Para ve Altın Paylaşımlarıyla Gündemde!

Sıra ona mı geliyor...Nevra Bilem, Dilan Polat ve Engin Polat'ın yakın arkadaşı... Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler bu isme çevrilmiş durumda. Altın ve para destesi paylaşımlarıyla dikkat çeken Bilem'in hayatı bu paylaşımlardan sonra merak konusu oldu. Peki, Nevra Bilem kimdir, işte yanıtı...

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
11 Kasım 2023 23:40
GÜNCELLEME
12 Kasım 2023 06:54
Nevra Bilem Kimdir? Sık sık Deste Para ve Altın Paylaşımlarıyla Gündemde!
Büşra Ünal Editör

Dilan Polat ve Engin Polat'ın yakın arkadaşı Nevra Bilem, dolandırıcılık suçlamaları ile gündemde. Eşi ve iki çocuğuyla yaptığı paylaşımlar da taktığı ışıl ışıl altınlar gözden kaçmadı ve Nevra Bilem'in hayatı mercek altına alındı. 

Sosyal medyada 1,5 Milyon takipçisi bulunan ünlü fenomenin hayatı da merak konusu oldu. Peki, Nevra Bilem Kimdir, İşte hayatına dair merak edilenler...

Nevra Bilem Kimdir?

Nevra Bilem, sosyal medyada gerçekleştirdiği altın şovlarıyla biliniyor. Zaman zaman eşinin hediye ettiği külçe altınları paylaşan Bilem, sık sık desteler paralar ve altınlarla ilgili gönderiler yayınlıyor.

Bursa'da 1996 yılında doğan Nevra Bilem, Instagram da özellikle makyaj, giyim ve güzellikle ilgili paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

 Evli ve iki çocuk annesi olan Bilem, 2022 yılında Gelin Evi programına katılarak geniş kitlelerce tanınmıştır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa