Fatih Kırar kimdir?

Op. Dr. Fatih Kırar sıklıkla araştırılan isimler arasında yer alıyor. Peki, Kimdir Fatih Kırar? Hangi alanda hizmet veriyor? Detaylar haberimizde...

HA
Hande Akyol Editör
YAYINLAMA
12 Kasım 2023 09:00
GÜNCELLEME
12 Kasım 2023 15:56
Fatih Kırar kimdir?
HA
Hande Akyol Editör

Op. Dr. Fatih Kırar, tıp eğitimini Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde aldı. Beyin ve sinir cerrahi uzmanlık eğitimini ise İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tamamladı.

Özel mesleki çalışmalarında skolyoz ve omurga ameliyatları ile ilgilendiği gibi, ameliyatsız ağrı tedavilerini ve kapalı omurga ameliyatlarını da gerçekleştiren bir isim.

Ayrıca Beyin tümörü, beyin damar hastalıkları cerrahisi ve beyin pili uygulamalarını da başarıyla yapan doktor, pek çok hastasına gerçekleştirdiği baston attırma törenleri ile tanındı.

Birçok hastanede görev aldı

Mesleğini, İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesi, İstanbul Eyüp Devlet Hastanesinde akademik ve cerrahi çalışmalarıyla geliştirdi.

Ulusal ve uluslararası pek çok dergi ve kitapta yazıları ve çalışmalarıyla birlikte kongre ve seminerlerde sunumlar yaptı. 

Günümüzde kendi kliniğinde hastalara hizmet vermektedir.

Op. Dr. Fatih Kırar, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa