Aldatmak Dizisi Oylum Karakteri Kimdir?

ATV'nin iddialı dizilerinden Aldatmak, her perşembe izleyicisini ekrana kilitliyor. 2.Sezonuyla ekranlara gelen dizi de Oylum karakteri, sevilen karakterlerden. Peki, Aldatmak Dizisi Oylum Karakterine kim hayat veriyor, Aldatmak Oylum Kimdir?

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
12 Kasım 2023 00:01
GÜNCELLEME
12 Kasım 2023 17:29
Aldatmak Dizisi Oylum Karakteri Kimdir?
Büşra Ünal Yazar

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim gibi isimlerin yer aldığı Aldatmak dizisinde Oylum karakteri güzelliği ile dikkat çeken isimlerden. Peki, Aldatmak Oylum kimdir, İşte Yanıtı...

Aldatmak Dizisi Oylum Karakteri Kimdir?

Oylum karakterine dizi de Feyza Sevil Güngör hayat veriyor.  Oylum, ailesinin baskısıyla tıp fakültesine yazılmış genç bir kadındır. Ancak gerçek tutkusu dans üzerinedir ve dünyaca ünlü bir dansçı olma hayaliyle yanmaktadır. Dizide, Oylum'un ailesine karşı duyduğu sorumluluklar ve dans tutkusu arasında denge kurma çabası anlatılmaktadır.

Feyza Sevil Güngör Kimdir?

Feyza Sevil Güngör, Türk oyuncu ve İstanbul Ticaret Üniversitesi mezunu olarak bilinmektedir. İlk oyunculuk deneyimine 2019 yılında 'Savaşçı' dizisinde başlamış ve ardından 'Çember' ve 'Kuruluş: Osman' gibi projelerde yer almıştır. 

Şu anda, ATV kanalında yayınlanan 'Aldatmak' adlı dizide Oylum karakterine hayat vermektedir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa