Ankaralı Okşan Kimdir?

Ankaralı Okşan sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. O dakikalardan itibaren internette hakkında araştırmalar başladı. Peki, Ankaralı Okşan Kimdir, Neden bu kadar merak konusu oldu, İşte detaylar...

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
12 Kasım 2023 01:45
GÜNCELLEME
12 Kasım 2023 20:10
Ankaralı Okşan Kimdir?
Büşra Ünal Yazar

Ankaralı Okşan Kimdir, Neden Gündem Oldu?

Türkiye, Diyarbakırlı Muhammed Yakut'un açıklamaları ve Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gökçek'e yönelik ilginç iddiaların ortaya atılmasının ardından, Ankaralı Okşan Öztürk'ün kimliği hakkında araştırmalara başladı. 

Yakut'un ifadelerinde, Osman Gökçek'in babası Melih Gökçek'in Ankaralı Travesti Okşan ile olan ilişkisinin açıklanması tehdidi bulunuyordu. Bu sözlerin ardından, Ankaralı Okşan Öztürk, Türkiye'nin sosyal medyasında gündem haline geldi ve merak edilen isimler arasına girdi. 

Peki, Okşan Öztürk Kimdir, Nereli ve Mesleği nedir?

Muhammed Yakut'un paylaşımlarıyla gündeme gelen Okşan Öztürk, Diyarbakırlı iş insanı Yakut'un sabah saatlerinde sosyal medyada paylaştığı isimler arasında dikkat çekti. 

Bugün bir YouTube videosunda paylaşılan bilgilerle beraber Ankaralı Okşan hakkında birçok iddia ortaya atılırken, detaylar ve gerçekler merak konusu oldu.

Konuyla ilgili henüz net bir bilgi bulunmazken, 'Ankaralı Okşan Öztürk' hakkında çeşitli konu başlıkları aratılarak detaylara ulaşılmaya çalışılıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa