Bilal Hancı Kimdir? Kafalar Grubunun Üyesi Bilal Hancı Nerelidir?

Son günlerde eşini aldattığı haberleriyle magazin gündemini meşgul eden Bilal Hancı'nın hayatı merak konusu oldu. İşte Youtuber Bilal Hancı'nın hayatına dair merak edilenler...

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
12 Kasım 2023 02:55
GÜNCELLEME
12 Kasım 2023 22:19
Bilal Hancı Kimdir? Kafalar Grubunun Üyesi Bilal Hancı Nerelidir?
Büşra Ünal Yazar

Bilal Hancı Kimdir? Kafalar Grubunun Üyesi Bilal Hancı Nerelidir?

Bilal Hancı, sosyal medyada tanınan ve 'Kafalar' adıyla bilinen fenomen bir grubun üyesidir.

Bilal Hancı Kimdir? 

Bilal Hancı, 8 Eylül 1989 tarihinde Trabzon'da doğmuştur ve eğitimini İstanbul Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Sosyal medya dünyasına Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile tanışarak adım atmıştır. 

Üçlü, sosyal medya platformlarında çektikleri eğlenceli videolarla büyük bir takipçi kitlesi elde etmiş ve 'Kafalar' adıyla bilinmeye başlamışlardır.

Kafalar grubu, 26 Aralık 2014 tarihinde Youtube'da kendi kanallarını açarak geniş bir izleyici kitlesi kazanmıştır. Grup, sosyal medya üzerinden paylaştıkları içeriklerle gençler arasında popülerlik kazanmış ve eğlenceli tarzlarıyla bilinmiştir.

Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin, 2018 yılında müzisyen Abdurrahim Akça (Eypio) tarafından hazırlanan 'Kaşık' adlı şarkının video klibinde bir araya gelmişlerdir.

Aynı yıl, üçlü, Kafalar Karışık adlı sinema filminde başrollerde yer almıştır. 

Yönetmenliğini Yücel Yolcu'nun üstlendiği filmin kadrosunda Türk sinemasının usta oyuncuları Metin Akpınar, Cihan Ünal, Erkan Can gibi isimler bulunmaktadır. Ayrıca, ünlü şarkıcılar Yıldız Tilbe ve Funda Arar, Enes Batur da filmde rol almıştır.

Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin, 5 Aralık 2018 tarihinde Eser Yenenler'in sunduğu Eser Yenenler Show'a konuk olarak katılmışlardır. 

Bu televizyon programı, üçlünün popülerliğini daha da artırmıştır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa