Masterchef Metin Yavuz Kimdir?

TV8'in iddialı yapımları arasında olan MasterChef yarışması, her akşam izleyiciyi ekrana kilitliyor. 2023 MasterChef All Star Kadrosunda yer alan Metin Yavuz Kimdir, İşte Biyografisi...

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
12 Kasım 2023 07:20
GÜNCELLEME
13 Kasım 2023 00:02
Masterchef Metin Yavuz Kimdir?
Büşra Ünal Yazar

Masterchef Metin Yavuz Kimdir?

MasterChef 2022 şampiyonu Metin Yavuz aslen Bolu Mengenli olup, 25 yaşındadır. Ailesinin uzun süredir aşçılıkla uğraştığı bilinmektedir.

2014 yılından itibaren aşçılıkla ilgilenen Metin, birçok deneyim kazanarak kariyerine başlamıştır. Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birincilik elde ederek Türkiye'yi Kanada'da temsil etmiştir.

2022 sezonunda MasterChef Türkiye'ye katılarak büyük bir mücadele vermiş ve finale kadar yükselmiştir. Finale Kıvanç ile birlikte kalan Metin Yavuz, şampiyonluk mücadelesinde gösterdiği performansla jüriyi etkilemeyi başarmış ve MasterChef 2022 şampiyonu olmuştur.

Yarışma sonrasında, Kavurmacı Efe Kemal adlı bir restoran açarak aşçılık kariyerine devam etmiştir.

Metin Yavuz'un MasterChef yolculuğu, kaşığı alan ilk yarışmacı olması ve finale kadar olan performansıyla dikkat çekmiştir.

Eleme potasında Tanya ile son ikiye kalarak, birinci turdaki hatası nedeniyle kendini suçlayan Metin, ikinci turda bilerek başarısız bir tabak çıkartarak yarışmaya veda etmiştir.

    Yorumlar (0 yorum)
    Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
    Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
    Sonraki Sayfa