Bir Derdim Var Özge Kimdir?

Yapımını Ayna Yapım’ın üstlendiği Kanal D'nin yeni dizisi Bir Derdim Var dizisinde Özge karakterine hayat veren Kim? İşte Yanıtı...

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
12 Kasım 2023 12:50
GÜNCELLEME
13 Kasım 2023 01:28
Bir Derdim Var Özge Kimdir?
Büşra Ünal Yazar

Kanal D’nin yeni dizisi Bir Derdim Var’da Özge karakterini canlandıran Ava Yaman canlandırıyor. Genç oyuncu dizideki başarısı ile dikkat çekiyor. 

Yaman, dizide psikiyatrist Doktor Nilüfer Toska’nın ergen hastalarından Özge.

Özge, dışarıdan bakıldığında sosyal medya bağımlısı, popüler, güzel ve zeki bir genç kız olarak görünse de, gerçekte içsel bir sırla boğuşan karmaşık bir karakterdir. Kendini beğenmiş ve kibirli bir imaj çizmesine rağmen, derin yaraları vardır ve kendini sevme konusunda zorluk çeker, içsel bir yalnızlık hissi taşır. Özge, hayatındaki zorluklarla başa çıkmak ve gerçek mutluluğu bulmak adına Doktor Nilüfer'in terapisiyle yola çıkar. Ancak, Özge'nin hayatındaki dönüm noktası, Doktor Nilüfer'in sırlarını öğrenmesiyle birlikte ortaya çıkacaktır.

Ava Yaman Kimdir?

Ava Yaman, 2006 yılında İstanbul'da doğan genç bir dizi ve film oyuncusudur. Menajerlik kariyerine Layla Şirin Menajerlik Ofisi ile devam etmektedir. Profesyonel oyunculuk kariyerine Mert Fırat ve Birce Akalay'ın başrollerini paylaştığı "Bir Derdim Var" adlı televizyon dizisi ile adım atmıştır. 

Bu dizide Özge karakterini başarıyla canlandırmıştır. Ava Yaman, kariyerine yeni projelerde yer alarak devam etmekte ve genç yaşına rağmen yetenekleri ile dikkat çekmektedir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa