Melike Çelik kimdir?

Ekranların tanınan isimlerinden Melike Çelik, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, kimdir Melike Çelik? Hangi kanallarda çalıştı? Detaylar haberimizde...

HA
Hande Akyol
YAYINLAMA
15 Kasım 2023 01:10
GÜNCELLEME
15 Kasım 2023 04:27
Melike Çelik kimdir?
HA
Hande Akyol

Melike Çelik, 1992 yılında dünyaya gelmiştir. 1.70 boyundaki sunucu, Beşiktaş taraftarıdır.

Marmara Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Çelik, daha sonra Anadolu Üniversitesinde Medya ve İletişim önlisans bölümünde eğitim görmüştür.

Sunuculuk yapmak isteyen Melike Çelik, üniversiteden mezun olduktan sonra bu konuda uzmanlaşmak için birçok eğitim almış ve kendini bu yönde geliştirmeye odaklanmıştır.

Başkent İletişim Bilimleri Akademisinden eğitimler almış, aldığı spikerlik ve sunuculuk eğitimleriyle birlikte kendini bu alanda uzmanlaştırmıştır.

Üniversite yıllarından itibaren Star TV kanalında çalışan Melike Çelik, ilk kez 2013'te ekran yüzü olarak BJK TV'de çalışmaya başlamıştır.

Dönüm noktası A Spor oldu

BJK TV'de yayın hayatına ilk adımını atan Çelik, burada sadece sunuculuk değil aynı zamanda editörlük ve spikerlik de yapmıştır.

BJK TV'de çalıştığı 5 yıl boyunca tecrübe kazanan sunucu, Haber Global'e geçerek orada da 2 sene haber bülteni sunmuştur.

Melike Çelik'in kariyerindeki dönüm noktası A Spor'da çalışmaya başladıktan sonra olmuştur.

Çelik, sunduğu ve moderatörlüğünü yaptığı futbol içerikli programlarla sporseverlerin severek takip ettiği bir televizyon yüzü haline gelmiştir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa