İsrail, Gazze’ye hava saldırına devam ediyor

İşgalci, terörist, insanlık ve savaş suçlusu İsrail, Gazze'nin orta ve güney kesimine yönelik hava saldırılarına devam ediyor.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
16 Kasım 2023 21:19
GÜNCELLEME
16 Kasım 2023 21:22
İsrail, Gazze’ye hava saldırına devam ediyor
MP
Mevlüt Peker Editör

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin orta ve güney bölümlerinde gerçekleştirdiği hava saldırılarında ölü ve yaralıların olduğu rapor edildi. Gazze İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, bu saldırıların detayları paylaşıldı.

Açıklamada, İsrail helikopterleri ve uçaklarının Han Yunus ve Refah şehirlerindeki Filistinli sivillerin evlerine saldırı düzenlediği ve bu saldırılarda ölümler ve yaralanmaların meydana geldiği belirtildi. Ayrıca, Gazze'nin orta kesimindeki En-Nuseyrat Mülteci Kampı'nda bir ev ve yakıt istasyonuna düzenlenen saldırılar sonucunda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi.

İsrail ordusunun geçmişte Gazze'nin kuzeyinde yaşayanlara güneye taşınmaları yönünde çağrılar yapmış olmasına rağmen, güney bölgelerine de saldırılarını sürdürdüğü kaydedildi. Bu durum, bölgedeki güvenlik ve istikrar sorunlarının ciddiyetini gözler önüne seriyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa