ATİD Genel Koordinatörü Garip Uysal Travel Expo Ankara'da konuştu

ATO Congresium'da 6.'sı düzenlenen ​Travel Expo Ankara'da konuşan Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Genel Koordinatörü Garip Uysal, Ankara'yı tanıtmak için çalışmalar yaptıklarından bahsetti.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
18 Kasım 2023 13:57
GÜNCELLEME
18 Kasım 2023 14:27
ATİD Genel Koordinatörü Garip Uysal Travel Expo Ankara'da konuştu
HM
Haber Merkezi Editör

Travel Expo Ankara 3’ncü gününde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

ATO Congresium'da 6.’sı düzenlenen Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda birbirinden değerli konuklar Ankara turizmine ilişkin görüşlerini paylaşıyor.

Fuara çevre illerden belediye başkanları, valiler, üniversite rektörleri ve dernekler katılım sağlıyor.

Fuara katılan Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Genel Koordinatörü Garip Uysal Ankara Masası’nın sorularını yanıtladı.

Ankara’nın kültürel yönden önemli bir şehir olduğunu aktaran ATİD Koordinatörü Uysal, Başkentte önceliğin sağlık turizmine ve spor turizmi üzerinde yoğunlaştıklarını belirtti.

"Türkiye'yi Edirne'den Kars'a kadar her yönüyle tanıtmaya çalışıyoruz"

Ankara’yı yabancı uyruklu vatandaşlara tanıtmakta güçlük çektiklerini söyleyen Uysal "Biz Türkiye’yi artık deniz kum güneşin dışında diğer bölgelerde Edirne’den Kars’ına kadar kültürel yönde her tarafı taşı toprağı altın olan bir değerde her yönünü tanıtmaya çalışıyoruz." 

"Bu konuda da oraya turizm geliştirme ajansı devreye girdi (TGA) bakan beyin çok güzel bir projesi olan Turizm Geliştirme Ajansı coğrafyayı 7 bölgeye böldü. Her bölgede ayrı temsilcisi var. Bizim de iç Anadolu bölgesinde Ankara’da olan bir arkadaşımız var ve burada tanıtımın en güçlü yönünü TGA üzerinden yapıyoruz." diye konuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa