Serdar Bilgili kimdir?

Türk iş insanı, spor yöneticisi ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 31. başkanı olmuş olan Serdar Bilgili kimdir?

SM
Suat Mutlu
YAYINLAMA
18 Kasım 2023 16:02
GÜNCELLEME
18 Kasım 2023 16:10
Serdar Bilgili kimdir?
SM
Suat Mutlu

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 31. başkanı olan Serdar Bilgili, 21 Temmuz 1963 tarihinde İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde doğdu. Robert Lisesi'nden mezun olduktan sonra eğitimini Redlands Üniversitesi'nde sürdüren Bilgili, Kaliforniya İşletme ve Fotoğrafçılık bölümlerinden diplomasını aldı.

Bilgili Holding’in Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürüten Serdar Bilgili, özellikle gayrimenkul ve turizm sektörlerindeki yatırım ve geliştirme faaliyetleriyle tanınmaktadır. Aynı zamanda Türkiye ve Amerika'da gayrimenkul yatırımları gerçekleştiren BLG Capital'ın da kurucusudur.

Sporun yanı sıra sanat dünyasına da ilgi duyan Bilgili, ABD'de düzenlediği iki fotoğraf sergisiyle sanatseverlerle buluştu. 2007 yılında İstanbul'da açtığı 'Engellere Rağmen...' adlı sergisinde sergilediği eserleri, Ocak 2008'de aynı başlıkla yayımlanan kitabında toplamıştır.

Serdar Bilgili'nin sanat tutkusu Nişantaşı'nın simge isimlerinin siyah beyaz portrelerinden oluşan "Nişantaşı Portreleri" adlı açık hava fotoğraf sergisinde de kendini gösterdi. Sergi, 2018 yılında Valikonağı Caddesi üzerinde ve Bilgili'nin geliştirdiği VK108 rezidans projesinin dış cephesinde ziyaretçilerle buluştu.

İş dünyasındaki liderliğinin yanı sıra sanat ve spor alanındaki etkinlikleriyle de dikkat çeken Serdar Bilgili, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün başkanlığını üstlenerek kulübü başarıyla temsil etmeye devam etmektedir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa