ABB Başkanı Mansur Yavaş fuar alanı için düğmeye bastı

Travel Expo Ankara 3’ncü gününde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Masası'nın konuğu oldu. Ankara'da fuar alanı eksikliği ile ilgili konuşan Yavaş, gelecek döneme dikkat çekti. Yavaş," Ben o 400 milyonu bu yıl önümüzdeki 2024 bütçesine koydum. Ben de Ankara’da fuarlar çok tutacağına fuarların yapılabileceğini Ankara ekonomisine çok büyük katkısı olacağına kalpten inanıyorum." dedi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
18 Kasım 2023 17:53
GÜNCELLEME
18 Kasım 2023 18:11
ABB Başkanı Mansur Yavaş fuar alanı için düğmeye bastı
O
Onur Çetinkaya Editör

ABB Başkanı Mansur Yavaş, ATO Congresium'da 6.'sı düzenlenen Travel Expo Ankara'ya katıldı.

Programda konuşmasını tamamlayan Yavaş ardından Ankara Masası'nın sorularını yanıtladı.

"400 milyonu 2024 bütçesine koydum"

Ankara'da fuar alanı eksikliği ile ilgili konuşan Yavaş, gelecek döneme dikkat çekti. Yavaş," "400 milyonu 2024 bütçesine koydum" dedi.

Yavaş canlı yayında şu ifadeleri kullandı;

"Fuar alanının şirketi var maalesef müteahhit ile yaşanan problemler yüzünden gecikti. Daha sonra ben talep ettim diğer ortaklardan Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bize devredin diye iki yıl oldu ben yapayım dedim verilmedi devam edeceğiz denildi. Şuanda maliyetler çok arttı geçen yaptığımız toplantıda bizim  hissemize 400 milyon lira düşüyordu. Ben o 400 milyonu bu yıl önümüzdeki 2024 bütçesine koydum. Ben de Ankara’da fuarlar çok tutacağına fuarların yapılabileceğini Ankara ekonomisine çok büyük katkısı olacağına kalpten inanıyorum." dedi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa