İYİ Parti’de “kasa” operasyonu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı’nın önerisi üzerine Mali İşler’e İsmail Yücel’i getirdi.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
19 Kasım 2023 18:10
GÜNCELLEME
19 Kasım 2023 23:28
İYİ Parti’de “kasa” operasyonu
MP
Mevlüt Peker Editör

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Sedat Aksakallı’nın bir süredir vekalet ettiği Mali İşler Başkanlığına, “Adnan Kahveci” ekolünden gelen ve devlet tecrübesiyle tanınan İsmail Yücel başkan yardımcısı olarak getirildi. Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı’nın tavsiyesi doğrultusunda ve parti lideri Meral Akşener’in onayıyla göreve başlayan İsmail Yücel’in Mali İşler Başkanlığında önemli görev ve sorumluluklarının olacağı öğrenildi.

İsmail Yücel’in devlet tecrübesi dikkat çekiyor

Meral Akşener’in partinin Mali İşler Başkan Yardımcılığına görevlendirdiği İsmail Yücel, merhum Adnan Kahveci’nin danışmanlığını yaptı ardından Ticaret Bakanlığında önce genel müdür yardımcısı, ardından genel müdür oldu. Son olarak Ticaret Bakanlığında Müsteşar Yardımcılığı görevini ifa eden İsmail Yücel, Bakanlıktan ayrılarak İYİ Parti’de siyasete atıldı.

İsmail Yücel’in partinin Mali İşler’i için görevlendirme kararının kısa süre içinde teşkilata duyurulacağı bildirildi. Meral Akşener’in İsmail Yücel’den şaibeleri ortadan kaldıracak biçimde hamleler yapmasını ve Mali İşler’de yeni bir dönem başlatılmasını istediği öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa