Mustafa Ak, Keçiören için adaylık başvurusunu yaptı

Eski Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Turgut Altınok’un başkanlığını yürüttüğü Keçiören Belediyesi için yeniden adaylık başvurusunda bulundu.
Mevlüt Peker
|
20 Kasım 2023, Pazartesi - 23:45
Mustafa Ak, Keçiören için adaylık başvurusunu yaptı

Önceki dönem Keçiören Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Ak, yeniden Keçiören Belediyesi için adaylık başvurusu yaptı.

Adaylık başvurusuna ilişkin sosyal medya platformu X’teki @kbbmustafaak hesabından paylaşımda bulunan Mustafa Ak; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı (@RTErdogan), AK Parti Genel Başkanvekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala’yı (@efkanala), AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ı (@hakanhanozcan), AK Parti kurumsal hesabını (@Akparti) ve AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığının resmi hesabını (@AkKeciorenResmi) etiketleyerek “31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Keçiören'den Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ankara İl Başkanlığına müracaatımızı yaptık.” ifadelerini kullandı. Mustafa Ak paylaşımında, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile birlikte çektirdiği fotoğrafa yer verdi.

Birbirlerinin halef selefi

27 Mart 1994’ten 29 Mart 2009’a kadar Turgut Altınok’un, 29 Mart 2009’dan 3 Nisan 2019’a kadar Mustafa Ak’ın, 3 Nisan 2019’dan da bugüne kadar tekrar Turgut Altınok’un başkanlığa seçildiği Keçiören Belediyesi için Mustafa Ak yeniden adaylık başvurusunda bulundu.

Mustafa Ak, belediye başkan adaylığı için 5 gün önce Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden istifa ederek ayrılmıştı.

Cumhuriyet gazetesi ise Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un, Melih Gökçek'in karşı çıkması sebebiyle Ankara Büyükşehir’e değil Yenimahalle’ye aday gösterileceği iddiasında bulunmuş, Keçiören için İl Başkanlığının desteğiyle eski başkan Mustafa Ak'ın çalışmalara başladığını ileri sürmüştü.

Bayrağı birkaç defa birbirlerine devrederek birbirlerine halef selef olan başkanlar için üretilen senaryolardan hangilerinin gerçekleşeceği merak ediliyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2110896/mustafa-ak-kecioren-icin-adaylik-basvurusunu-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.