Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 4 yıllık çalışmaları kitaplaştırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2020, 2021, 2022 ve 2023 yılının ilk 6 ayında yaptığı tüm çalışmalar, 'Aşkınan Koşan Yorulmaz' isimli 4 ciltlik kitap haline getirildi. Projeyi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı gerçekleştirdi.

EK
Ersin Küçükbarak Editör
YAYINLAMA
21 Kasım 2023 12:26
GÜNCELLEME
21 Kasım 2023 13:13
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 4 yıllık çalışmaları kitaplaştırıldı
EK
Ersin Küçükbarak Editör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inanılmaz bir tempoyla çalışıyor.

Diploması trafiği, yurt dışı seyahatler, Türkiye gezileri, siyasi görüşmeler, toplantılar, açıklamalar  ve açılışlar ardı ardına geliyor.

Uykuya bile çok az zaman ayırabilen Cumhurbaşkanı Erdoğan günün büyük bölümünü Türkiye için mesai yaparak geçiriyor.

İşte bu tempo Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından kitaba dönüştürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 yıllık çalışması 4 ciltlik eser haline getirildi.

Kitap serisi 2020 yılından itibaren başlıyor ve 2023’ün ilk 6 aylık dilimini kapsıyor.

Eserlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı toplantılar, açılışlar, törenler, buluşmalar fotoğraflarla anlatılıyor.

Ziyaretler, mesajlar, kabuller ve telefon görüşmelerinin yer aldığı eserlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt içi ve yurt dışı ziyaretleri de paylaşılıyor.

Eserlerde okuyucular her sayfanın altında yer alan karekod sayesinde çalışmalara ilişkin daha detaylı bilgileri de görebiliyor.


Bu yılın ilk 6 ayı için hazırlanan kitabın ön sözünde şu ifadeler yer alıyor:




Türkiye’nin gerek yatırımları gerekse yeni yüzyıla yakışacak stratejik hamleleri sayesinde sadece kendi krizlerinin üstesinden gelebilen bir ülke değil, aynı zamanda küresel krizlere kendi imkanlarıyla karşı koyabilen bir ülke haline geldiği belirtilen ön sözde, 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen ve vatandaşların yaşamını yitirdiği depremlerin 2023 yılının en acı veren olayı olduğuna işaret ediliyor.

Ön sözde, felakette devletin tüm imkanlarını seferber ettiği, depremin yaralarının sarıldığı, şehirlerin yeniden inşa edildiğine dikkat çekiliyor.

 "Dünyada eşi benzeri görülmemiş bu felaket hem birlik ve beraberliğimizin hem de ülke olarak istikrar ve gücümüzün tekrar ortaya çıkmasına sebep oldu" denilen ön sözde, bu süreçte dünyanın da sorunu haline gelen dezenformasyonla mücadele konusunda da etkin adımlar atıldığının altı çiziliyor.

Ön sözde şöyle deniliyor:



"Türkiye geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edecek"    

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 yıl boyunca yürüttüğü tüm çalışmaların büyük bir titizlikle 4 ciltlik bir eser haline getirildiğini belirterek şunları dile getirdi:



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa