Fatih Ünal, Keçiören için adaylık başvurusunu yaptı

Aday adayı olacağını daha önce duyuran AK Partili Fatih Ünal, Keçiören Belediyesi için AK Parti Ankara İl Başkanlığına başvurusunu yaptı.
Mevlüt Peker
|
21 Kasım 2023, Salı - 22:29
Fatih Ünal, Keçiören için adaylık başvurusunu yaptı

AK Parti Keçiören Meclis Üyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, Keçiören Belediye Başkan Aday Adaylığı için AK Parti Ankara İl Başkanlığına başvuruda bulundu.

Sosyal medya platformu X’teki @avfatihunal hesabından paylaşımda bulunan Fatih Ünal, “Niyet Hayr, Akıbet Hayr… Keçiören Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ankara İl Başkanlığımıza müracaatımızı yaptık. Rabbim hayırla tamama erdirsin inşallah…” diyerek aday adaylığı başvurusunu duyurdu.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ın X’teki @hakanhanozcan hesabının da etiketleyen Fatih Ünal, başvuruda birlikte çektirdiği fotoğrafları da paylaştı.

Zafer Çoktan da aday adayı

AK Parti'de belediye başkanlığı aday süreci başvurularının başlamasından hemen sonra Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan listeye dahil olmuş, Keçiören Belediye Başkanlığına aday adayı olacağını duyurmuştu.

Dün de Mustafa Ak başvurusunu yapmıştı

Önceki dönem Keçiören Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Ak da, dün yeniden Keçiören Belediyesi için adaylık başvurusu yapmıştı.

Adaylık başvurusuna ilişkin sosyal medya platformu X’teki @kbbmustafaak hesabından paylaşımda bulunan Mustafa Ak; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı (@RTErdogan), AK Parti Genel Başkanvekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala’yı (@efkanala), AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan’ı (@hakanhanozcan), AK Parti kurumsal hesabını (@Akparti) ve AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığının resmi hesabını (@AkKeciorenResmi) etiketleyerek “31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Keçiören'den Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ankara İl Başkanlığına müracaatımızı yaptık.” ifadelerini kullanmıştı. Mustafa Ak paylaşımında, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile birlikte çektirdiği fotoğrafa yer vermişti.

http://ankaramasasi.com/haber/2110991/fatih-unal-kecioren-icin-adaylik-basvurusunu-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.