Kylian Hazard kimdir?

RWDM'de hücum orta saha oyuncusu olarak oynayan Belçikalı profesyonel futbolcu olan Kylian Hazard kimdir?

CS
Canan Salman Muhabir
YAYINLAMA
23 Kasım 2023 11:12
GÜNCELLEME
23 Kasım 2023 11:17
Kylian Hazard kimdir?
CS
Canan Salman Muhabir

Belçikalı profesyonel futbolcu Kylian Hazard, 5 Ağustos 1995 tarihinde doğmuş olup hücum orta saha oyuncusu olarak RWDM takımında forma giymektedir. Futbolcu, iki ağabeyi Eden ve Thorgan ile küçük erkek kardeşi Ethan'ın da futbolculuk kariyerleri bulunmaktadır.

Kylian Hazard, futbolcu bir ailede La Louvière'de doğmuş ve Braine-le-Comte'de büyümüştür. Ailesi, Belçika'da futbol oynamış olan bir baba ve anneden oluşmaktadır. Kylian, futbolu White Star Bruxelles'de profesyonel kariyerine başlayarak sürdürmüş ve ardından Lille akademisine katılmıştır.

Profesyonel kariyerine başladıktan sonra Hazard, Zulte Waregem'e transfer olmuş ve ağabeyi Thorgan gibi Chelsea'den kiralık olarak bu takımda forma giymiştir. Daha sonra Macaristan takımı Újpest ile anlaşarak kariyerine devam etmiştir.

Premier Lig ekibi Chelsea'ye katılan Hazard, kısa bir süre sonra Cercle Brugge'ye kiralık olarak gönderilmiş ve daha sonra RWDM'ye transfer olmuştur. Kylian Hazard'ın futbol kariyeri, ailesindeki diğer futbolcu kardeşlerle birlikte dikkate değer bir başarı hikayesini oluşturmaktadır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa