Seçil Erzan Kimdir, Bankacı Seçil Erzan Nereli?

Seçil Erzan son zamanlarda sosyal medya kullanıcılarının ve haber takipçilerinin ilgisini çeken bir isim haline geldi. Bankacılık sektöründe çalışan Seçil Erzan, spor dünyasından tanınmış bir grup kişiyi dolandırmakla suçlanıyor ve bu suçlamalar nedeniyle şu anda tutuklu durumda. Bu iddialar, Seçil Erzan hakkında çeşitli soruları gündeme getirdi. Peki, Seçil Erzan Kimdir, Bankacı Seçil Erzan Nereli, Kaç Yaşında?

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
24 Kasım 2023 07:00
GÜNCELLEME
24 Kasım 2023 10:18
Seçil Erzan Kimdir, Bankacı Seçil Erzan Nereli?
Büşra Ünal Yazar

Seçil Erzan Kimdir?

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde doğan ve eğitimini Çorlu Lisesi ile Kocaeli'de tamamlayan Erzan, profesyonel kariyerine bankacılık sektöründe devam etmiştir. Çorlu'da bir bankada 10 yıl boyunca şube müdürü olarak çalıştıktan sonra İstanbul'da şube müdürlüğü görevine atandığı bilinmektedir.


Erzan'ın kariyerinde dikkate değer bir nokta, 2013 yılında çalıştığı bankanın Galatasaray ile sponsorluk anlaşması imzalaması ve bu süreçte dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını yapması. 

Şube müdürü olarak görev yaptığı 11 yıl boyunca birçok futbolcu, iş insanı ve yakınlarına finansal tavsiyelerde bulunmuştur.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa