Yarın 3 ilçe için eğitime ara kararı!

Erzurum'da olumsuz hava şartları sebebiyle yarın 3 ilçede eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı. Yarın için BUDO seferlerinde de iptaller var.
Mevlüt Peker
|
27 Kasım 2023, Pazartesi - 23:53
Yarın 3 ilçe için eğitime ara kararı!

Erzurum Valiliği, kentte etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim faaliyetlerine ara verilmesine karar verdi. Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde, yarın itibarıyla ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarındaki eğitim faaliyetleri geçici olarak durdurulacak.

Kamu personeline yönelik önlemler

Valilik, hava koşullarının oluşturduğu riskleri minimize etmek amacıyla çeşitli önlemler aldığını açıkladı. Bu kapsamda, hamile, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personelinin yarın idari izinli sayılacağı duyuruldu.

BUDO seferlerinin iptali

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava şartları nedeniyle yarın yapılması planlanan 12 deniz otobüsü seferinin iptal edildiğini duyurdu. Yarın sabah 07.00'den akşam 19.30'a kadar olan İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) gibi çeşitli güzergahlardaki seferler gerçekleştirilemeyecek. Bu iptaller, BUDO'nun resmi internet sitesinde de duyuruldu.

http://ankaramasasi.com/haber/2111887/yarin-3-ilce-icin-egitime-ara-karari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.