Serbay Şenkal kimdir?

Sunucu ve sıkı Galatasaray taraftarı olan Serbay Şenkal, merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, kimdir Serbay Şenkal? GS TV'den neden ayrıldı? Detaylar haberimizde...

HA
Hande Akyol Editör
YAYINLAMA
01 Aralık 2023 14:00
GÜNCELLEME
01 Aralık 2023 14:53
Serbay Şenkal kimdir?
HA
Hande Akyol Editör

Serbay Şenkal, lisans eğitiminin ardından televizyonculuk ve sunuculuk alanında deneyim kazanmıştır. 

2012 yılında GS TV'de işe başlamıştır. GS TV ekranlarında Galatasaray'ın maçlarını canlı takip eden ve taraftarlara aktaran Serbay Şenkal, Galatasaray'ın yediği gollere üzülmesi ile dikkatleri üzerine çekmiş bir isim.

Galatasaray-Fenerbahçe derbilerinde Galatasaray'ın galibiyeti ve golleri karşısında sevinç gösterileri ile ün kazanmıştır.

Şenkal, geçtiğimiz sezon sonunda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın televizyon programında tartışmasına ilişkin yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti.

GS TV'den ayrıldı

Serbay Şenkal, son olarak siyasi paylaşımları ile oldukça tartışılmıştır. 

Siyasi paylaşımları gerekçe gösterilerek GS TV'de ki görevine son verilen Şenkal, kendisine Galatasaray Dijital Satış ve Pazarlama Anonim Şirketinden bir fesih bildirimi ulaştırıldığını, burada "net bir şekilde" sosyal medyada yaptığı siyasi paylaşımlardan dolayı işten çıkarıldığının belirtildiğini sevenlerine açıklamıştır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa