Türkiye Kupası Mesaisi

Başkentimizin farklı gruplar da temsil eden futbol takımlarımızın Türkiye Kupası mesaisi başlıyor.

BY
Barış Yılmaz Editör
YAYINLAMA
05 Aralık 2023 10:53
GÜNCELLEME
05 Aralık 2023 11:16
Türkiye Kupası Mesaisi
BY
Barış Yılmaz Editör

İlk Keçiören sahaya çıkıyor

Trendyol 1. Lig temsilcimiz Ankara Keçiörengücü teknik direktörlük görevini daha önce de takımı çalıştıran Ahmet Cingöz’e emanet etti. Cingöz takımı başında ilk sınavını bugün 13:00 te Aktepe de Muş 1984 takımına karşı verecek. Ankara Keçiörengücü 3. Tur da Burhaniye Belediyesporu 4-2 mağlup ederek 4. tura kalmıştı.

Ankara Sakarya da, Çankaya İstanbul da

TFF 2. Lig de mücadele eden temsilcimiz Ankaraspor da Çarşamba günü saat 14:00 de Sakaryaspor karşısında tur mücadelesi verecek. Teknik direktör Bayram Toysal gözetimin de kendi tesislerin de son hazırlıklarını yapan temsilcimiz Sakarya’ya hareket etti.

TFF 3. Lig de mücadele eden temsilcimiz Güneş Holding Çankaya FK Çarşamba günü tur mücadelesini İstanbul da Trendyol 1 lig ekibi Ümraniye karşısında  verecek. Çankaya FK 3. tur da Tuzlasporu 2-1 mağlup ederek 4. Tura kalmıştı.

Gençlerin rakibi Bornova

Trendyol 1. Lig de bir diğer temsilcimiz Gençlerbirliği Bornova FK konuk edecek. Erzurumspor FK ile oynadığı lig maçının ardından izin yapmadan kupa maçı hazırlıklarına başlayan ekibimiz, Teknik Direktör Sinan Kaloğlu yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde çalıştı.

Eryaman da oynanacak mücadele Çarşamba günü saat 14:00 de başlayacak.

Demir lider karşısında tur arıyor

TFF 2. Lig temsilcimiz Ankara Demirspor Trendyol 1. ligin lideri Eyüpspor’la karşılaşıyor.  İstanbul da oynanacak mücadele saat 14:00 de başlayacak.

Etimesgut Antep te

Ziraat Türkiye Kupası Perşembe mesaisin de Etimesgut Belediyespor Gaziantep FK deplasmanın da tur kovalayacak. Etimesgut Belediyespor 3. tur da Bigasporu ağırlamış ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak üst tura çıkmıştı. Gaziantep FK- Etimesgut Belediyespor karşılaşması Perşembe günü saat 15:00 de oynanacak.

Ankaragücü'nün rakibi İskenderun

Ziraat Türkiye Kupasın da final hedefleyen ve 3. defa Türkiye kupasını müzesine götürmek isteyen Ankaragücü kendi evinde İskenderunu konuk edecek. Perşembe günü Eryaman da oynanacak mücadele 17:00 de başlayacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa