Kulüp dizisi 3. sezonu gelecek mi? Kulüp 3. sezonu ne zaman?

İlk iki sezonuyla izleyicisini ekrana kilitleyen Kulüp, dizisinin 3. sezonu izleyenler tarafından merakla bekleniyor. Peki, Kulüp dizisi 3. sezonu gelecek mi? Kulüp 3. sezonu ne zaman?

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
07 Aralık 2023 10:43
GÜNCELLEME
07 Aralık 2023 11:18
Kulüp dizisi 3. sezonu gelecek mi? Kulüp 3. sezonu ne zaman?
Ecem Çetin Muhabir

Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Metin Akdülger'in başrolünde yer aldığı Kulüp dizisi  Netflix'te izleyicisiyle buluştu. 

Yayınlanan iki sezonuyla fırtınalar estiren ve çok sayıda izleyicisi kitlesi elde eden dizinin üçüncü sezonu merakla bekleniyor. 

Peki, Kulüp dizisi 3. sezonu gelecek mi? Kulüp 3. sezonu ne zaman? İşte yanıtı... 

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreninde başarısını  En İyi İnternet Dizisi Ödülü ile taçlandıran dizinin 3. sezonuna ilişkin bir açıklama gelmedi. 

Oyuncu kadrosu 

Suzan Kardeş, Hülya Duyar, Halil Babür, Ruhi Sarı, Serra Arıtürk, Merve Şeyma Zengin, İlker Kılıç, Sezer Arıçay, Murat Garibağaoğlu, İştar Gökseven, Valeria Lakhina, Doğanay Ünal, Ada Erma,

Yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Cengiz Çağatay'ın yaptığı dizisinin yönetmen koltuğunda Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan oturuyor. Diziyi Rana Denizer, Necati Şahin, Ayşin Akbulut ve Serkan Yörük kalema alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa