Ayhan Bora Kaplan soruşturması: 1 tutuklama daha!

Ankara merkezli Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturması kapsamında yakalanan bir zanlı daha tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma çerçevesinde tutuklananların sayısı 31'e çıktı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
07 Aralık 2023 18:23
GÜNCELLEME
21 Ağustos 2024 11:28
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: 1 tutuklama daha!
MP
Mevlüt Peker Editör

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ayhan Bora Kaplan liderliğindeki suç örgütüne yönelik soruşturma çerçevesinde gerçekleştirdiği operasyonlarda, örgüt yöneticisi olduğu iddia edilen Kanber Keskin'i gözaltına aldı. Keskin'in örgüt üyelerine suç eylemleri için talimat vermek ve işlenen suçları gizlemek gibi eylemlerde bulunduğu belirtildi.

Kanber Keskin'in tutuklanma süreci

Gözaltına alınmasının ardından adliyeye sevk edilen Kanber Keskin, "çıkar amaçlı suç örgütü kurma, kasten öldürme ve suç delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturmadaki tutuklama sayısı 31'e yükseldi

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, şimdiye kadar toplamda 31 kişinin tutuklandığı bildirildi. Bu gelişme, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün suç örgütlerine karşı sürdürdüğü etkin mücadeleyi gösteriyor.

Etiketler Ayhan Bora Kaplan
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa