Yeniden Refah Partili Suat Kılıç'tan İstanbul mesajı "Seçimin anahtarı bizim elimizde"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde anahtarın partisinde olduğunu söyledi. Kılıç, “İnşallah İstanbul'da ikinci bir İmamoğlu dönemi yaşanmaz” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
11 Aralık 2023, Pazartesi - 19:12
Yeniden Refah Partili Suat Kılıç'tan İstanbul mesajı "Seçimin anahtarı bizim elimizde"

Suat Kılıç, Ankara masası Gündem Özel yayınında gazeteci Fatih Atik’in sorularını yanıtladı.

"İnşallah İstanbul'da ikinci bir İmamoğlu dönemi yaşanmaz"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dönemini eleştiren Kılıç, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmamoğlu kazandığında 1,8 milyar euro borç altındaydı. İmamoğlu’nun beşinci yılında borç 20,8 milyar euro oldu. Raylı sistem  yapacakmış metro yapacakmış şuymuş buymuş koca bir İstanbul. On altı, on yedi milyon nüfus, toplanan vergiler, emlak vergileri, çevre temizlik vergileri, inşaat ruhsatlarından alınan harçlar, kanal katılım payları, yol katılım payları, işgaliyeler kira gelirleri, vesair vesair gelirler. Gayrimenkul satışlarından elde edilen gelirler. Nerede İstanbul'un öz kaynakları? İstanbul'un borcu artırılırken öz kaynaklar nerede? Yeniden Refah Partisi olarak İstanbul'un Ekrem İmamoğlu anlayışlı tarafından yönetilmesini istemiyoruz. İnşallah İstanbul'da ikinci bir İmamoğlu dönemi yaşanmaz” dedi.

Kılıç, İstanbul’da seçimin kaderini Yeniden Refah Partisi’nin belirleyeceğini söyledi.

Suat Kılıç şunları dile getirdi:

“İstanbul’un anahtarı Yeniden Refah Partisi'nin elinde”

“İstanbul’un anahtarı Yeniden Refah Partisi’nin elinde bu net açık ortada. Yeniden Refah Partisi milletvekilliği seçiminde 3,3 oy aldı İstanbul’da bugün yapılan anketlerde oylarımızın iki katı üzerinde bir artış gösterdiği anlaşılıyor. Dolayısıyla İstanbul Refah Partisini bilir İstanbul 1994’de Refah Partisi Gençlik Kolları tarafından belediyenin toplanmadığı çöplerin toplanılıp kaldırıldığını imha edildiğini de bilir, susuz yazların Refah Partili belediye ile suya kavuştuğunu da bilir İstanbul. Dolayısıyla İstanbul’a Yeniden Refahı yeniden anlatmaya gerek yok ama biz köşe bucak cadde sokak kapı kapı Yeniden Refah Partisini, Refah Partisi belediyeciliğini, Milli Görüş’ün yerel yönetim anlayışını ve ahlaklı belediyecilik vizyonunu İstanbul halkına yeniden anlatacağız, yeniden paylaşacağız.”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İstanbul’u İmamoğlu ve CHP döneminden çok daha iyi yöneteceklerini sözlerine ekledi.

http://ankaramasasi.com/haber/2114143/yeniden-refah-partili-suat-kilictan-istanbul-mesaji-secimin-anahtari-bizim-elimizde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.