Foşur Abi Cem Özkök Kimdir, Neden Bu Kadar Popüler Oldu?

'Foşur Abi' 'Lavanta Adam' takma isimleriyle tanınan Cem Özkök, sosyal medyada çektiği günlük rutin videolarıyla fenomen hale gelen bir isim. 2,4 Milyon takipçisi olan fenomen, internette en çok aratılan isimler arasında geliyor. Peki, Foşur Abi Cem Özkök Kimdir, İşte Cem Özkök'ün hayatına dair bilinmeyenler...

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
12 Aralık 2023 22:14
GÜNCELLEME
12 Aralık 2023 22:39
Foşur Abi Cem Özkök Kimdir, Neden Bu Kadar Popüler Oldu?
Büşra Ünal Editör

Cem Özkök, 'Foşur Foşur Temizlik' akımının öncüsü olarak tanınan ve günlük alışkanlıklarıyla milyonlarca insanı etkileyen bir figür. 

Sabahları erken kalkıp rutinlerini sırasıyla yerine getiren Özkök, dikkatli bir beslenme düzenine sahip ve her günün sonunda yemeğini önceden hazırlıyor. 

Kendi evini tertemiz tutmanın yanı sıra, arkadaşlarının evlerini de temizleyerek yardımcı oluyor. 

Ayrıca, Özkök çevre temizliği konusunda da farkındalık yaratıyor ve parklar ile çeşmeleri temizleyerek topluma örnek oluyor. 

Beyaz sirke, lavanta yağı ve arap sabunu kullanarak derinlemesine temizlik yapan Özkök, bir gazeteye verdiği röportajda en büyük hayalinin Ayasofya Camii'ni temizlemek olduğunu ifade etmişti. 

Cem Özkök Kimdir, Nerelidir, Ne İş Yapar?

Cem Özkök, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü mezunudur. Farklı sektörlerde marka danışmanı olarak çalıştı. 

Milliyet Gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. 

Cem Özkök çok kilolu olduğu bir dönemde bir farkındalıkla tam 45 kg vererek iyileşme sürecini sosyal medyasından takipçileri ile paylaştı. Bu durum insanların dikkatini çekti.

Tamamen sağlıklı yaşam tarzını benimseyen Özkök, takipçileri ile günlük rutinlerini paylaşmaya devam ediyor.

Hayatından tamamen kimyasalı çıkartan Özkök, organik temizlik malzemeleri ile ilgili önerilerde bulunuyor.

Beslenme rutininden gluteni şekeri tamamen kaldıran Özkök, Glutensiz ve şekersiz beslenme ilgili alternatif tarifler sunuyor.

Oldukça faydalı içerikler üreten Cem Özkök, güvenmediği markalarla işbirliğinden kaçınıyor. Kendi Kullanmadığı hiçbir ürünü takipçilerine tavsiye etmiyor. 

Cem Özkök, şuan kariyerine Influencer - Dijital İçerik Üreticisi olarak devam ediyor.

Cem Özkök bekar ve bir erkek erkek kardeşe sahip. Ara sıra sosyal medyasından anneannesi, annesi ve kardeşiyle de paylaşımlar yapıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa