Selçuk Dereli'den Ankaragücü açıklaması!

Futbolda yaşanan 'şiddet' olayına ilişkin konuşan Eski hakem Selçuk Dereli, "Haydi faturayı Ankaragücü'ne keselim. Bunu yanlış buluyorum. Aldığım duyumlara göre Ankaragücü'ne çok ağır cezalar verileceği konuşuluyor. Bu da kabul edilemez bir durumdur. Diğer takımlara nasıl bir yaklaşım gösterildiyse Ankaragücü'ne de bu çerçevede bir yaklaşım gösterilmeli. Aksi takdirde bu hataları, bu adaletsiz bir davranış yapılırsa bu yüzyıllık çınarın altında ezilirler." ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
13 Aralık 2023, Çarşamba - 17:04
Selçuk Dereli'den Ankaragücü açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde yeşil sahalarda görmek istemediğimiz talihsiz bir olay yaşandı. 

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü ve Çaykur Rizespor maçının bitiminin ardında sahada ortalık karıştı.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, saha içinde hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı.

Gözü şişen ve sahada başka isimlerinde saldırısına uğrayan Meler, hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Olay sonrası gözaltına alından Faruk Koca ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Yaşanan bu kabul edilemez olay Türk futbolunu derinden sarsarken, Ankara Masası programında gazeteci Ecem Çetin'in sorularını yanıtlayan FIFA Kokartlı eski hakem Selçuk Dereli önemli açıklamalarda bulundu. 

"Adaletsiz bir davranış yapılırsa yüzyıllık çınarın altında ezilirler"

“Bir sürü yanlış yap. Ondan sonra olaylar olunca haydi faturayı Ankaragücü 'ne keselim. Bakın bunu da yanlış buluyorum. Ankaragücü yüzyıllık bir çınardır. Aldığım duyumlara göre Ankaragücü'ne çok ağır cezalar verileceği konuşuluyor. Bu kabul edilemez bir durumdur. Ankaragücü kollansın demiyorum. Ankaragücü’nün düşmeme için verdiği mücadeleyi herkes biliyor. Ankaragücü'nün taraftarları da bu durumdan mutlu değil. Yani ben yöneticilerle konuştum. İşte taraftarlar oluyorlar. Son derece üzgünler bu yaşanan olaylardan dolayı. Ankaragücü'ne bir ayrımcılık yapısını istemiyoruz. Ama Ankaragücü'ne daha önce yaşanan olaylar belli. Daha önce de hakeme saldırı oldu. Daha önce de tribünlerde olaylar yaşandı. Diğer takımlara nasıl bir yaklaşım gösterildiyse Ankaragücü'ne de bu çerçevede bir yaklaşım gösterilmeli. Aksi takdirde bu hataları, bu adaletsiz bir davranış yapılırsa bu yüzyıllık çınarın altında ezilirler. Ankaragücü, Türk futboluna çok önemli futbolcular, sporcular kazandırmıştır. Kurtuluşun takımıdır ve cumhuriyetle özdeştir. Ankara'mızın çok önemli bir takımıdır. Dolayısıyla bu anlamda da Türkiye Futbol Federasyonu'na ilgili kurulları hak, hukuk, adalet çizgisinde gitmelidirler."

http://ankaramasasi.com/haber/2114425/selcuk-dereliden-ankaragucu-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.