Alev ve Abdullah ilişkilerini ilan ediyor! Kızılcık Şerbeti bu akşam ekrana gelecek

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kızılcık Şerbeti'nin bu akşam 43 bölümü ekrana gelecek. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde...

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
15 Aralık 2023 16:30
GÜNCELLEME
15 Aralık 2023 16:36
Alev ve Abdullah ilişkilerini ilan ediyor! Kızılcık Şerbeti bu akşam ekrana gelecek
Ecem Çetin Muhabir

Cuma akşamları Show TV'de ilgiyle izlenen  Kızılcık Şerbeti bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?     

Alev ve Abdullah’ın bir gece ortadan kaybolması ve sonrasında ilişkilerini deklare etmeleri her iki aileye de bomba gibi düşer. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Durumdan en çok etkilenen elbette ki Pembe’dir. İlk şoku atlattıktan sonra çocuklarını da yanına alıp karşı atağa geçecektir. Bu süreçte en büyük hasmının Doğa olduğunu net bir şekilde ortaya koyacaktır. Sönmez ise en az Pembe kadar kızına kızgın ve kırgındır. Annesinin bu tavrını gören Kıvılcım her ne kadar onun gibi düşünüyorsa da ortamı yumuşatmak çabası içine mecburen girer. Nilay’ın canlı yayına bağlanarak olayı konuşması, kimilerini mutlu edecek, kimilerinin ise daha çok gerilmesine neden olacak, ancak böylece olayı duymayan kalmayacaktır. Abdullah ve Alev arkalarında bıraktıkları enkazın farkında olsalar da aşklarını doyasıya yaşamaya kararlıdırlar.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.  

Dizinin kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kayra Şenocak, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Gizem Yanık, Ebru Destan, Pelin Bölükbaşı, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan ve Aysun Demir Kurtuldu gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa