Ömer ve Gamze arasında gerilim! Ömer bu akşam Star'da!

Star TV'de ekrana gelen ve pazartesi akşamları ilgiyle izlenen Ömer dizisi, bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Peki neler yaşanacak? İşte yanıtı... ,

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
18 Aralık 2023 17:00
GÜNCELLEME
11 Şubat 2024 17:23
Ömer ve Gamze arasında gerilim! Ömer bu akşam Star'da!
Ecem Çetin Muhabir

Pazartesi akşamları seyircisini ekrana kilitleyen ve ilgiyle izlenen Ömer dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?   

Şule'nin amacının dostane olmadığından artık iyice emin olan Gamze, tereddüt etse de durumu dile getirir. Şule'nin açıklaması ikiliyi tatmin etmezken, Ömer ve Gamze'nin yaşadığı çatışmalar içinden çıkılması zor bir noktaya taşınır. Çiçek ile evliliğe henüz alışamayan Reşat bu durumun sıkıntılarını yaşarken, Tahir'in kimlerle çalışmaya başladığına dair aklındaki büyük sorulara cevaplar bulmaya çalışır.Kendilerini büyük bir tuzağın ortasında bulan Eda ve Emine şimdilik kurtulmayı başarsa da Atilla'nın şantajına maruz kalmak Eda'yı istemediği şeyleri yapmak zorunda bırakır. Nevzat'ın attığı bir adım Ömer ve Gamze arasında yeni bir tartışmanın doğmasına neden olurken İzzet, hiç beklenmedik birinin yardımıyla Reşat ve ailesine hazırladığı oyun için düğmeye basar.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Deniz Madanoğlu ve Sedef Bayburtluoğlu Gürerk kaleme alıyor.

Oyuncu kadrosu;  Merve Dizdar, Gülçin Kültür Şahin, Serpil Gül, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Muharrem Türkseven, Melike Güner ve Zerrin Sümer, Esra Akkaya, Erol Babaoğlu, Burcu Cavrar, Özgür Daniel Foster, Damla Makar yer alıyor.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa