Masterchef Dilara Kimdir?

Masterchef'e bu gece veda eden isim Dilara oldu. Dilara Masterchef'in en iddialı yarışmacıları arasında yer alıyordu. Hırsı ile izleyicilerin dikkatini çekti. Elendikten sonra dilara'nın biyografisini merak eden birçok izleyici, arama motorlarına yöneldi. Peki, Masterchef Dilara Kimdir? İşte Dilara Başaran'ın hayatına dair bilinmeyenler...

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
17 Aralık 2023 23:20
GÜNCELLEME
18 Aralık 2023 08:42
Masterchef Dilara Kimdir?
Büşra Ünal Editör

Masterchef Dilara Kimdir?

1997 doğumlu Dilara Başaran, eğitim hayatını Turizm Anadolu Lisesi ve ardından Turizm Otel İşletmeciliği bölümünde tamamladı. 

24 yaşındaki Başaran, 15 yaşında turizm sektörüne stajyer olarak adım attı ve İstanbul'un tanınmış otellerinde kariyerine başladı. 

Yaklaşık 7-8 yıldır bu alanda çalışan Dilara, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde ve yurtdışındaki bilinen otel ve restoranlarda aşçılık yapmıştır. 

Aynı zamanda emlak sektöründe faaliyet gösteren ailesine de zaman zaman destek veren Başaran, iyi düzeyde İngilizce ve başlangıç seviyesinde Arapça bilmektedir.

Dilara'nın Yarışmadan Veda Anı...

MasterChef Türkiye'de yolculuğu sona eren Dilara Başaran, vedasında duygusal anlar yaşadı. 

Kendisine 'Bu Mesleği Yapma' diyenlere rağmen asla pes etmediğini belirten Dilara, kız çocuklarına ve kadınlara cesaret verici mesajlar verdi. 

Başaran, bir gün başarılı bir iş kadını olacağını ve genç kızların yanında olacağını ifade etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa