Kızılcık Şerbeti 44. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

İkinci sezonuyla da reytingleri alt üst etmeye devam eden Kızılcık Şerbeti, cuma akşamı 44. bölümüyle ekrana gelecek. Neler yaşanacağı merak konusuyken, diziden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
19 Aralık 2023 11:55
GÜNCELLEME
19 Aralık 2023 12:02
Kızılcık Şerbeti 44. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
Ecem Çetin Editör

Cuma akşamları ilgiyle izlenen Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 22 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak 44. bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Alev’in Pembe ve çocuklarıyla karşı karşıya geldiği tanıtımda gerilim giderek tırmanıyor. Fatih, Alev’in üzerine yürümeye kalkarken, Kıvılcım ise ameliyattan çıkan Ömer’i gözyaşları içinde izliyor. Nursema ve Alev’in yüzleşmesi merak uyandırırken, Alev’in Pembe’ye “Sen darbeyi bizden değil, o çok sevdiğin evlatlarından yedin esas…” demesi dikkat çekiyor. Alev ve Abdullah el ele evden çıkarken Ünallar’ın evinde sarsıcı anlar yaşanmaya devam ediyor. Ameliyattan çıkan Ömer ise Kıvılcım’a her şeyin gerçeğini anlatıyor. Akıllara “Kıvılcım ve Ömer arasında neler olacak?” sorusu geliyor.  

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.   

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa