Adana Konya Ereğli Arası Kaç Km, Kaç Saat? Özel Araçla, Otobüsle ve Uçakla Adana Konya Ereğli Arası Kaç Km, Ne Kadar Sürer?

Adana Konya'nın İlçesi Ereğli arasında yolculuk gerçekleştirecekler için kaç km olduğu ve araçla ne kadar sürdüğü önemli bir bilgi. Peki, Adana - Konya Ereğli arası kaç km, arabayla, otobüsle ve uçakla kaç saat sürer? Adana'dan Konya Ereğli'ye en kısa sürede nasıl varılır, İşte Yanıtı...

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
19 Aralık 2023 18:24
GÜNCELLEME
19 Aralık 2023 18:57
Adana Konya Ereğli Arası Kaç Km, Kaç Saat? Özel Araçla, Otobüsle ve Uçakla Adana Konya Ereğli Arası Kaç Km, Ne Kadar Sürer?
Büşra Ünal Yazar

Adana - Konya Ereğli arası yolculuk yapacaklar ne kadar sürede varacaklarını merak ediyorlar. Çünkü Yolda geçirilen uzun saatler büyük bir zaman kaybı.

Peki, Adana - Konya Ereğli Arası Kaç Km, En Kısa Sürede Nasıl Gidilir, İşte Yanıtı...

Adana ile Konya Ereğli arasındaki mesafe merak ediliyor.

Adana'dan Ereğli'ye olan mesafe yaklaşık 199 kilometre olarak hesaplanmaktadır. Adana'dan Ereğli'ye özel araçla yapılan yolculuğun süresi ise tahmini olarak 2 saat 45 dakika civarında olacaktır.

  • Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21/E90 üzerinden: 2 sa. 35 dk. (199 km)
  • Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21/E90 ve D330 üzerinden: 2 sa. 45 dk. (198 km)

Adana - Konya Ereğli Arası En Hızlı Rota:

  • Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21/E90 üzerinden
  • Yüzüncü yıl bölgesinden Adana-Mersin Otoyolu/O-51/E90 hedefine ulaşmak için, Turhan Cemal Beriker Bulvarı/D400 ve Öğretmenler Bulvarı güzergahlarını kullanarak yolunuza devam edin. Bu iki büyük bulvarı takip ederek Adana-Mersin Otoyolu'na kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Tepeköy'e gitmek için, Ankara-Tarsus Otoyolu/Otoyol 21/O-21/E90 güzergahını takip edin. Bu otoyol, sizi Tepeköy hedefinize doğru yönlendirecek ana yollardan biridir.
  • Ereğli'den başlayarak, İnönü Caddesi'ne gitmek için D330 yolunu takip edin. Bu rota, sizi İnönü Caddesi hedefinize yönlendirecektir.

Arabayla, Otobüsle ve Uçakla Kaç Saat Sürer?

Yapılan seyahatler kullanılan vasıta ve seçilen yol güzergahlarıyla biraz daha kısaltılabilmektedir. Özellikle iş için yapılan seyahatler sıkıcı olabilmekte ve kişi yolun bir an önce bitmesini isteyebilmektedir. Bundan dolayı nasıl hızlı gidebilirim hangi vasıtayla gidebilirim diye araştırmaktadır.

Adana - Konya Ereğli Arasındaki Mesafe:

Şehirlerarası seyahatlerde mesafe kadar, yolculuğun süresi de önem taşımaktadır. Adana ile Konya Ereğli arasındaki seyahat süresi, kullanılan ulaşım aracına göre değişiklik gösterir. 

Bu yolculuğun süresi, seçilen ulaşım yöntemine bağlı olarak farklılık göstermektedir.

Adana- Konya Ereğli Arası Özel Araçla:

  • Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21/E90 üzerinden: 2 sa. 35 dk. (199 km)
  • Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21/E90 ve D330 üzerinden: 2 sa. 45 dk. (198 km)

Adana -Konya Ereğli Arası Otobüsle: Büyükşehir Belediyesi Adana Merkez Otogarı - Ereğli Otogarı, Cahı Ereğli, Konya

  • Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21/E90 üzerinden: 2 sa. 26 dk. (193 km)
  • Ankara - Tarsus Otoyolu/O-21/E90 ve D330 üzerinden: 2 sa. 26 dk. (193 km)

Varış süreleri otobüs firmalarının verdiği molalara göre değişkenlik göstermektedir. 

Adana - Konya Ereğli Arası Uçakla:

Adana'dan Ereğli'ye uçakla gitmek isteyenler öncelikle  Adana Havalimanı (ADA)'ndan  Konya Havalimanı (KYA)'na aktarmalı uçmak zorundalar. Bu uçuşta tek aktarma bulunup genellikle İstanbul aktarmalı olmaktadır. Uçuş süresi 4 saat ile 8 saat arasında değişmektedir. 

Konya Havalimanına vardıktan sonra, taksi veya HAVAŞ servisleri ile Konya Merkez Otogarı'na gitmeniz gerekmektedir. Çünkü, direkt Ereğli'ye ulaşmak mümkün değil, eğer özel aracınız yoksa.

Konya Havalimanı'ndan otogara varışınızın ardından, Ereğli'ye giden otobüslerle kolayca ulaşabilirsiniz. Konya Havalimanı ile Ereğli arasındaki mesafe yaklaşık 159 kilometredir. Eğer özel araç veya ticari taksi kullanmayı tercih ederseniz, bu yolculuk tahmini olarak 2 saat 3 dakika sürecektir.

Konya Havalimanı - Konya Ereğli Arası Mesafe:

  • D330 üzerinden: 2 sa. 3 dk. (159 km)
  • Ankara Cad./Kırıkkale - Konya Yolu/D715 ve D330 üzerinden: 2 sa. 1 dk. (159 km)
  • Konya Aksaray Yolu/D300 ve Eskil Karapınar Yolu üzerinden: 2 sa. 35 dk. (206 km)
    Yorumlar (0 yorum)
    Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
    Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
    Sonraki Sayfa