Ömer, Kıvılcım'ı geri kazanabilecek mi? Kızılcık Şerbeti, bugün akşam Show TV'de

Show TV'de ekrana gelen, cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam ekrana gelecek yeni bölümüyle izleyicisini ekran başına kilitleyecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
22 Aralık 2023 12:36
GÜNCELLEME
22 Aralık 2023 12:44
Ömer, Kıvılcım'ı geri kazanabilecek mi? Kızılcık Şerbeti, bugün akşam Show TV'de
Ecem Çetin Editör

Sezonun iddialı yapımları arasında yer alan, cuma akşamları ilgiyle izlenen  Kızılcık Şerbeti bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?      

 Alev ve Abdullah, birlikteliklerinin aileleri tarafından sandıkları kadar kolay kabul görmeyeceğini anlasalar da çıktıkları yoldan dönmeye niyetleri yoktur. Ömer’in hastalığının ortaya çıkması ve geçirdiği ameliyat tüm aileyi bir araya getirecektir. Ömer hayata dönmüştür. Artık tek amacı kaybettiği aşkı Kıvılcım’ı tekrar geri kazanmaktır. Ancak işi zordur, çünkü Kıvılcım başta arkadaş olarak gördüğü Ertuğrul ile yeni bir ilişkiye başlamanın arifesindedir. Pembe ilk şoku atlattıktan sonra durumu kabul etmeyip savaşmaya başlayacaktır. Artık tek hedefi Alev ve ailesini kendilerinden uzak tutmaktır. Mustafa’ya baskı yaparak Sönmez ile olan lokanta ortaklığına son verdirir. En büyük düşman olarak da Doğa’yı görmektedir. Fatih annesinin yarattığı gerginliği her ne kadar bertaraf etmeye çalışsa da Pembe kararından asla taviz vermemeye yeminlidir.
Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.  
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa