Kızıl Goncalar' Zeynep Mina Demirtaş Kimdir? Kaç Yaşında?

Kızıl Goncalar dizisinde 'Zeynep' karakterine hayat veren Mina Demirtaş, başarılı performansıyla göz dolduruyor. Peki, Mina Demirtaş Kimdir, daha önce hangi yapımlarda rol aldı? İşte Yanıtı...

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
24 Aralık 2023 21:58
GÜNCELLEME
24 Aralık 2023 22:11
Kızıl Goncalar' Zeynep Mina Demirtaş Kimdir? Kaç Yaşında?
Büşra Ünal Editör

Mina Demirtaş Kimdir?

2005 yılında İstanbul'da doğan genç oyuncu Mina Demirtaş, oyunculuk kariyerine 2021 yılında 'Akif' filmiyle başlangıç yapmıştır. 

2022'de 'Kabahat' filmindeki Reyhan rolü ve 'Beraber' filmindeki Azra karakteri ile ekranlara gelmiştir. 

Henüz genç yaşta olmasına rağmen gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Mina Demirtaş, şu anda Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakteri ile izleyici karşısına çıkmaktadır. 

Seyahat etmeyi, müziği ve kitapları çok seven Demirtaş, aynı zamanda sosyal medyada aktif bir şekilde yer almaktadır ve takipçileriyle düzenli olarak etkileşimde bulunmaktadır.

Kızıl Goncalar 'Zeynep Tezel' Kimdir?

14 yaşındaki Zeynep, Meryem ve Naim'in kızları olarak dünyaya gelmiş, hiç okula gitmemiş hatta hiç büyük şehir görmemiştir. 
Onun için İstanbul'a gelmek, yeni başlangıçlar ve fırsatlar anlamına gelmektedir. Bu büyük ve hareketli şehirde, hayatını değiştirecek yeni deneyimlere ve ihtimallere adım atacak olması, onun için hem heyecan verici hem de bir o kadar yabancı bir dünyanın kapılarını açacaktır.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa