Turgut Altınok’tan yeğeni Fatih Altınok’un paylaşımıyla ilgili açıklama

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, yeğeni Fatih Altınok’un “Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına amcam Turgut Altınok'u açıklayacak.” paylaşımı sonrası yaşananlara ilişkin açıklama yaptı.
Mevlüt Peker
|
27 Aralık 2023, Çarşamba - 22:58
Turgut Altınok’tan yeğeni Fatih Altınok’un paylaşımıyla ilgili açıklama

İsmi AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye başkanı adaylığı için geçen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un yeğeni Fatih Altınok, amcasının isminin bugün açıklanacağını paylaşmış ardından mesajını silmişti.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkanı adaylığı için öne çıkan isimlerden olan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un yeğeni Fatih Altınok, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaşmıştı:

"Rabbim'in izniyle inşallah 27/12/2023 Çarşamba günü Sayın Cumhurbaşkanımız, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına efsane başkan amcam Turgut Altınok'u açıklayacak. Gözünaydın Angara, hayırlı olsun Angara”

Fatih Altınok bu paylaşımını kısa süre içerisinde silmişti. Fatih Altınok paylaşımını silse de ekran görüntüleri alınan mesaj kısa sürede sosyal medyada yayılmış, yeğen Fatih Altınok’un paylaşımı Turgut Altınok’u zor durumda bırakmıştı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, yeğeni Fatih Altınok’un paylaşımı ve bu paylaşımla ilgili yapılan haberler sonrası açıklama yaptı. Sosyal medya platformu X’teki @turgutaltinok06 hesabından “Kamuoyuna duyurulur.” başlığıyla açıklama yapan Turgut Altınok, bazı basın-yayın ve sosyal medya mecralarında yapılan spekülatif duyuruların, açıklamaların ve bazı yorumların şahsıyla hiçbir ilgisinin bulunmadığını belirterek, “Duruşumuz, tavrımız ve söylemimizde en ufak bir değişiklik yoktur. Daha önce de açıkladığımız gibi; Ankara İl Teşkilatımız, Genel Merkezimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakımızın kararı ile belirlenecek olan adaylara ilişkin doğru olmayan bu tür açıklamaların kişisel heyecanlardan ve haber yakalama isteğinden kaynaklandığının ve bir söylentiden ibaret olduğunun bilinmesini ister; yetkili merciler bir açıklama yapmadan ortaya atılan bu söylemlere itibar edilmemesini kamuoyuyla paylaşırım.” ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2116899/turgut-altinoktan-yegeni-fatih-altinokun-paylasimiyla-ilgili-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Alp Turan Köklükapak
29 Aralık 2023, 13:07
İyi de Sayın Başkanım, bu bilgiyi yeğeniniz paylaşmış, basında oradan almış. Açıklamanızda yeğeninizden hiç bahsetmemiş basına yer vermişiniz.