Kevin Rodrigues kimdir?

Defans (sol bek) pozisyonunda görev yapan Portekizli futbolcu Kevin Rodrigues kimdir?

SM
Suat Mutlu
YAYINLAMA
30 Aralık 2023 15:04
GÜNCELLEME
30 Aralık 2023 15:28
Kevin Rodrigues kimdir?
SM
Suat Mutlu

Kévin Rodrigues, Fransa doğumlu olmasına rağmen artık Türkiye'nin Adana Demirspor formasını gururla taşıyor. 5 Mart 1994 tarihinde dünyaya gelen Rodrigues, defansın sol tarafında görev yapmaktadır ve kariyerinde Toulouse, Dijon, Real Sociedad, Leganes, Eibar, ve Rayo Vallecano gibi önemli kulüplerde boy göstermiştir.

2022 yaz transfer döneminde Adana Demirspor'a transfer olan Rodrigues, ilk sezonunda takımın vazgeçilmez oyuncularından biri haline geldi. 33 maçta forma giyen deneyimli futbolcu, 2 gol atarken 5 asist yaparak takımına önemli katkılarda bulundu. Rodrigues'in Türkiye'ye transferiyle birlikte Müslümanlığına geçmesi ise dikkat çeken bir diğer detay oldu.

2023-24 sezonuna Adana Demirspor formasıyla başlayan Rodrigues, ilk devrede ligde 11 maçta başarılı performans sergiledi. Aynı zamanda, takımının Avrupa Konferans Ligi eleme turu maçlarında da görev aldı. Ancak devre arası transfer döneminde karşılıklı anlaşma ile Rodrigues, Adana Demirspor'dan ayrılarak yeni bir maceraya yelken açtı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa